Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

HNS daje potporu kandidatima SDP-a za gradonačelnike

damir rimac
Patrik Macek/Pixsell
29.05.2013.
u 17:58

Ističemo zahdovoljstvo što ćemo kao članovi i simpatizeri HNS-LD pridružiti pobjedničkoj koaliciji u grad Vinkovcima na čelu s Damirom Rimcem - rekao je Ivica Šarić.

Ivica Šarić, v.d. predsjednika Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke - Liberalni demokrati je na današnjoj tiskovnoj konferenciji obznanio da će ova stranka i njeno članstvo u drugom krugu lokalnih izbora u nedjelju, 2. lipnja, dati potporu kandidatima SDP-a za gradonačelnike i načelnike općina.

- Jednoglasno dajemo poptoru i pozivamo sve birače, a posebice članove i simpatizere HNS-a da u nedjelju izađu nai zbore i svoj glas daju našim članovima, kandidatima za zamjenike načelnika općina Stari Mikanovci i Gunja i u svim drugim općinama gdje su kandidati naši koalicisjki partneri iz SDP-a i HSU-a. Našu potporu osobito iskazujemo Damiru Rimcu iz SDP-a u njegovoj očekivanoj gradonačelničkoj pobjedi u Gradu Vinkovcima te Željku Sabou, kandidatu za gradonačelnika Vukovara i Željku Đoiću, kandidatu za gradonačelnika Županje.

Ističemo zahdovoljstvo što ćemo kao članovi i simpatizeri HNS-LD pridružiti pobjedničkoj koaliciji u grad Vinkovcima na čelu s Damirom Rimcem - rekao je Ivica Šarić.

>>\'Osigurat ćemo uvjete za život kakvi se zaslužuju u 21. stoljeću\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije