Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hloverka Novak Srzić: Ako nekoga treba kazniti za emisiju s Letom 3, kaznite mene

15.12.2008.
u 15:28

Na sjednici Programskog vijeća HRT-a danas je obrađeno nekoliko tema, a najzanimljivija je bila ona vezana uz emisiju Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2", u kojoj su ove nedjelje gosti bili riječki rockeri Let3.

Stanković prekinuo emisiju zbog nedoličnog ponašanja Leta 3

Interesna diskriminacija na HRT-u?

Skandali i provokacije Leta 3

Jedini vijećnik koji je imao komentara na emisiju bio je Siniša Grgić, kojega je najviše zasmetalo što su emisiju morala gledati njegova djeca.
- Emisija zaslužuje drugi termin i to doslovno u 2, a ne u 14 sati što je idealan termin za analizu multifunkcionalnosti analnog otvora - rekao je Grgić, a Hloverka Novak Srzić, urednica Informativnog programa, stala je u obranu Stankovića i njegove emisije.

- "Nedjeljom u 2" relavantna je emisija i stojim iz nje. Išli smo na emisiju visokog rizika, Aco je učinio sve, no taj incident također je dio televizijskog žanra. Ako nekoga treba kazniti, kaznite mene - rekla je Hloverka.

Kako doznajemo, za incident u udarnom terminu nitko neće odgovarati, a urednicu Informativnog programa osim Stankovićeve emisije zanimala je pomoć vijećnika u pitanju rješenja problema emisije Latinica, za koju je rekla da je ne želi u svojem programu i da njezin urednički potpis neće ići pod večerašnju emisiju kojoj je tema krijumčarenje cigareta, a koja bi HTV-u mogla donijeti milijunsku štetu.

Zdenko Ljevak, predsjednik Programskoga vijeća HRT-a, odgovorio je Hloverki na zahtjev rekavši kako ona mora donijeti tu odluku i ako ona bude dobro argumentirana, vijeće će joj dati potporu.

Dotakla se i tema "afere Slavonski Brod" za koju je Vanja Sutlić, glavni ravnatelj HRT-a, rekao da je ovih dana razgovarao s DORH-om koji mu je obećao da će u idućih deset dana biti riješena dva slučaja HTV-a vezana za korupciju, među kojima je i takozvana "afera Slavonski Brod".

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije