Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMPERATURE ISPOD NULE

Hrvatska u minusu: Evo koji gradovi su jutros bili najhladniji, stiže nova promjena vremena

Zagreb: Sunce obasjalo bajkovite prizore drve?a prekrivenog injem
Patrik Macek/PIXSELL
Autori: vecernji.hr, Hina
27.11.2023.
u 07:55

Hladno je bilo i u Otočcu (-5,3), Krapini i Daruvaru (-5,1), Gospiću (-5) te u Zagrebu (-4,8).

Vrijeme će danas biti djelomice sunčano uz postupan porast naoblake sa zapada, osobito u drugom dijelu dana. Na Jadranu i predjelima uz njega mjestimice kiša, osobito poslijepodne i navečer. U Gorskoj Hrvatskoj ponegdje susnježica i slab snijeg, glasi vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za ponedjeljak. Zapuhat će umjeren do jak jugozapadnjak, u višim predjelima s olujnim udarima. Na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 10 i 14 stupnjeva Celzijevih.

Prema podacima DHMZ-a, jutros su se gradovi u unutrašnjosti Hrvatske probudili su se u minusu. U Samoboru je u 6 sati izmjereno -5,6 stupnjeva Celzijevih, dok je u Slavonskom Brodu bilo -5,5. Hladno je bilo i u Otočcu (-5,3), Krapini i Daruvaru (-5,1), Gospiću (-5) te u Zagrebu (-4,8).

VEZANI ČLANCI

Prema prognozi DHMZ-a, sutra nas čeka opet promjena vremena, kišovito vrijeme u većem djelu države, a moguć je i snijeg

– Umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s obilnijom kišom, na Jadranu i pljuskovima s grmljavinom. U Gorskom kotaru i Lici ponegdje susnježica i snijeg. Zapuhat će umjeren sjeverni vjetar. Na Jadranu u početku jugozapadnjak i južni vjetar koji će okrenuti na jak sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 6°C, na Jadranu između 6 i 10°C. Najviša dnevna od 5 do 9°C, a na obali i otocima od 11 do 15°C – stoji u prognozi.

 

VIDEO Na vrhu Dinare uz vjetar, osjet hladnoće je ugodnih -22°C

Komentara 1

TI
tigar10
11:15 27.11.2023.

Gospić jutros u 8 sati -10 , termometar je pod balkonom 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije