Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva nestanka u istom danu

HGSS u potrazi za dvije osobe: Jedna osoba ozlijeđena, druga pronađena mrtva

Foto: HGSS
05.07.2023.
u 09:27

Prvo je nestala osoba na području Visočana, a zatim je stigla dojava isto vrijeme osoba na području Ploča, objavio je HGSS

Zadarski HGSS na Facebooku je objavio kako su u jednom danu imali dvije potrage za nestalom osobom. Dojavu o prvoj nestaloj osobi, na području Visočana dobili su u utorak ujutro, nakon čega su krenuli u potragu dronom i quadom. 

"U isto vrijeme policija javlja da je nestala osoba na području Ploča, na teren izlaze spašavatelji i Policija, pronalaze osobu ali nažalost mrtvu", naveli su iz HGSS-a

Zatim su se članovi s te pretrage preusmjerili na potragu za osobom čiji je nestanak prvi prijavljen. "Spašavatelji se priključuju kolegama i policiji u Visočanima te ubrzo pronalaze osobu koju predaju hitnoj pomoći", rekli su i naveli kako je na obje potrage izašlo 16 članova HGSS stanice Zadar, jedan član stanice Šibenik, jedan potražni pas i dva drona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije