Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor stiže
Povratak na članak

Hezbolah poručuje Izraelu da se pripremi za odmazdu

Nasralah je prvi put priznao da je Kantar imao ključnu ulogu u organizaciji "narodnog otpora" u Siriji protiv izraelskih planova na Golanskoj visoravni

Komentari 15

JA
jasno
22:54 27.12.2015.

rusi su naoruzali dobro islamisticku republiku iran, s 400 raketama, imaju sada rusi i bazu u siriji, a isto tako rusi imaju svog prijatelja u egiptu diktatora stoljeca al sisi-a.a al sisi je neprijatelj hamasa i gaze ,te ima dobredobre veze sa izraelom jer mu je i baba zidovka ......nadajmo se da rusi nece dalje prema blakanu i da ce samozadovoljiti ukrajinom, inace eto nam srbije potpomognuta rusijom opet nepozvana

VL
MX
Mister X
21:02 27.12.2015.

Izrael to treba zato su to i odradili kad se njima dogodi da im se ubije 3 -5 Izraelaca znamo iz povjesti-prošlosti onda su u svome elementu i oderu najmanje 800 - 1500 - kako se to kaže na zapadudu terorista ....................A Bogalja naprave 5 -10 puta više i rasture ih oko 70 % !!!! Dobro tu Zapad isto zarđiva jer ih uvijek obnavlja i kad su skoro gotovi Izrael im omoguči dalje da se financira izgradnja ( i nečija super zarada !) Nema uskoka da to iskontrolira !

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:54 28.12.2015.

Pa normalno zato su ga i ubili, ilegalna okupacija (1967) te zatim aneksija (1981) proglasena rezolucijom 497 vjeca sigurnosti UN-a nistavnom, je glavni razlog pokusaja unistavanja Siriji, jer da se Sirija raspadne u nekoliko djelova (kao sto je bio cionisticki plan) kolonijalni aparthejd nazvan Izrael bi puno lakse prisvojio Golansku visoravan, ovako prezivljavanjem suverene drzave Sirije i dalje moraju krsiti (sto im nikad nije bio problem) medjunarodno pravo. O tome da protiv njih nema sankcija "demokratskog zapada" kao protiv Rusije koja je referendumom vratila ono sto im je Ukrajinac Nikita Hruscov 1954 godine dekretom oduzeo, govori sve o tzv. demokraciji i "zapadu" koji nije nista drugo nego vlasnistvo cionistickih bankara.

VL
AB
abdulah
20:57 27.12.2015.

na silu se odgovara silom

VL
Avatar SSG
SSG
23:41 27.12.2015.

. ..Da izračunamo ovu izjavu zvaničnika Heizbolaha. ..P.S.Sobzirom da su Rusi dopustili Izraelski zračni napad na Samira Kantara neaktivirajući svoj SS-400 sustav-ova prijeteća poruka je ustvari upućena Putinovoj CarSSkoj RoSSiji te I.R.Iran da zamrzne odnose sa Putinovom CarSSkom RoSSijom. ..T kao TiTTO. ..

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
20:21 27.12.2015.

Rezim iz Tel Aviva skupa sa onom sadistickom ubojicom Netanyahuom provodi terorizam te uz to je saveznik glavosjecama iz ISIL-a. Hezbollah je u pravu kao sto je bio i do sada.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
21:04 27.12.2015.

u Israelu ima preko 1 milion jako zadovoljnih Arapa-koji su zaradili i svoje penzije od drzave Israel....jer su bili lojani gradjani te drzave.Neretko se desava da ti isti Arapi tuze drzavu Israle sve do Vrhovnohg suda-Bet dina-a i jako cesto dobijaju sudske parnice....radi se samo o jednoj indoktrinisanoj manjini tzv.palestinaca koji se vestacki godinama drze na socijali od svih arapskih drzava i Hisbola-presvega kako bi se svetskoj javnosti prezentirala slika o neljudskosti jevreja a jevrejskom narodu zagorcio zivot-u neprekidnoj vojnoj pripravosti od preko 50 godina !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.