Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

HDZ se obrušio na oporbu: 'Posrnuli Grbin potkradao je hrvatske građane. Tko o čemu? Oporba o poštenju'

Zagreb: Dolazak članova na Sjednicu predsjedništva HDZ-a
Igor Soban/PIXSELL
20.04.2023.
u 14:00

HDZ je na Facebooku prozvao SDP, Možemo! i Most

HDZ je na svom Facebooku prozvao oporbu. Obrušili su se na šefa SDP-a Peđu Grbina da je potkradao hrvatske građane kada je uzimao naknadu za odvojeni život. 

Posrnuli Grbin potkradao je hrvatske građane uzimajući naknade za “odvojeni život” premda je sa suprugom živio u Zagrebu; SDP struktura krala je EU novac u Aferi “Sortirnica”; SDP-ov glavni tajnik falsificirao je potpise jer ih partija nije bila u stanju prikupiti za svog kandidata za župana. O tom kriminalnom kolopletu, međutim, ni riječi iz “pravedničkog” MOST-a ili iz NE Možemo. Grmoja ili Benčić Planinc ni da zucnu. Pa naravno, radi se o njihovim partnerima, radi se o SDP-u! Tko o čemu – oporba o poštenju!, napisali su u HDZ-u.

Video: Svađa u Saboru oko pozdrava: "Za dom spremni!"; Jandroković izbacio Bulja iz sjednice

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:07 20.04.2023.

Valent kaže da ga je Grbin zvao 5 - 6 puta da sazna kako ide krivotvorenja potpisa.

Avatar Idler
Idler
14:12 20.04.2023.

Točno al ne zato kaj sem ja za HDZ neg zato kaj si naši čistunci redovito pozabiju političare prozivat i nazivat pravim imenom ! Si oni (HDZ, SDP, Most, Moremo...) su naši predstavnici, financirani našim nofcima i "zasluživaju" isti tretman vu medijima.

DT
Don’t look AP
15:14 20.04.2023.

Dva, tri lokalna HDZ-ovca požderu u jednoj večeri zbroj svega što ujedinjena oporba “ukrade” u godinu dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije