Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno na skupštini

HDZ-ovci sisačkoj županici: Jeste vi to bili na liposukciji?

'12.12.2012., Sisak - Zupanica Marina Lovric-Merzel sa predsjednikom talijanskog ABS-a Andrea Landinijem razgovarala je o planovima novog vlasnika sisacke Zeljezare. Marina Lovric-Merzel. Photo: Nikko
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
18.03.2013.
u 14:43

O tome bruji cijela bolnica, cijeli grad, da je županici obavljena liposukcija, da je zahvat trajao šest sati, da su dijagnoza i uputnica bili lažni, a sve kako bi se izbjeglo plaćanje skupog zahvata, kaže Željko Krapljan

– Gospođo županice, jeste li vi osoba o kojoj bruji cijeli grad, a koja je u sisačkoj bolnici obavila estetski zahvat, tj. liposukciju, pod lažnom dijagnozom i s uputnicom za drugu bolest koju plaća HZZO-a – rekao je čelnik sisačkog HDZ-a Željko Krapljan i županijski vijećnik SDP-ovki Marini Lovrić Merzel na aktualnom satu današnje sjednice Županijske skupštine.

Krapljan je poslije, na konferenciji za novinare, dodao da je tu informaciju dobio od brojnih medicinskih djelatnika iz bolnice. Zbog toga je, kaže, došao i dva sata prije sjednice kako bi se na vrijeme mogao prijaviti za postavljanje tog pitanja.

– O tome bruji cijela bolnica, cijeli grad, da je županici obavljena liposukcija, da je zahvat trajao šest sati, da su dijagnoza i uputnica bili lažni, a sve kako bi se izbjeglo plaćanje skupog zahvata. Takav zahvat stoji više od 10.000 kuna. Zbog operacije je cijeli jedan odjel u bolnici bio zatvoren za druge pacijente kako bi se to sačuvalo u tajnosti – rekao je Krapljan. Na novinarsko pitanje ima li kakvih dokaza osim samih svojih tvrdnji i priča, rekao je kako očekuje da će, u slučaju suda, pojedini
liječnici htjeti to i javno potvrditi.

A izgleda da će do suda ovaj slučaj i doći.

– Ovo je pitanje ispod svake razine i morat ćete te tvrdnje dokazivati na sudu, gospodine Krapljane. Znam da se gradom priča da sam bolesna, da imam karcinom i da su mi dani odbrojeni što bi očito obradovalo neke moje političke protivnike. Bila sam bolesna, na operaciji u sisačkoj bolnici, no nema veze s estetskom operacijom. Moj je izgled rezultat brige o sebi, a ne zahvata estetskog kirurga – rekla je županica Lovrić Merzel i tako demantirala i priče o svojim čestim zatezanjima lica.

>> Županijski HDZ: Lovrić Merzel više se ne snalazi u ulozi županice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije