Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imenovanje Upravnog vijeća DB Srebrnjak

HDZ-ov Filipović opleo po Tomaševiću: 'Ni pokojni gospodin Bandić nije proizvodio afere tom brzinom'

Foto: PIXSELL
1/4
11.07.2021.
u 22:43

Svima je razvidno kako nema razlike u načinu upravljanja gradom između pokojnog gospodina Bandića i gospodina Tomaševića, poručio je zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini

Nova zagrebačka gradska uprava na čelu s Tomislavom Tomaševićem našla se na udaru kritika nakon imenovanja novog Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak. Naime, među četiri imenovana člana Upravnog vijeća jest i Tomislav Lauc, jedan od donatora gradonačelničke kampanje Tomislava Tomaševića.

Na situaciju je reagirao i bivši Tomaševićev protukandidat HDZ-ov Davor Filipović koji je istaknuo kako nema razlike u načinu upravljanja gradom između pokojnog gospodina Bandića i novog gradonačelnika. 

- Ni pokojni gospodin Bandić nije proizvodio afere tom brzinom kao gospodin Tomašević. Netransparentnost, kršenje zakona i nepotizam su, nažalost, postali svakodnevica gospodina Tomaševića, a nakon tri afere u samo mjesec dana, svima je razvidno kako nema razlike u načinu upravljanja gradom između pokojnog gospodina Bandića i gospodina Tomaševića, poručio je zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Davor Filipović za Dnevnik HRT-a

Iz zagrebačke Gradske uprave navode da su se prilikom imenovanja vodili isključivo javnim interesom.

- Nova gradska uprava (...) imenovala je u Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak istaknute znanstvenike i stručnjake iz područja medicinske znanosti i upravljanja u zdravstvu, ali i upravnog prava, javne nabave i europskih fondova, kako bi Grad dao svu podršku potrebnu da se (...) realizira projekt centra translacijske medicine i unaprijedi zdravstvena skrb djece u Zagrebu i Hrvatskoj, poručili su. 

Novoimenovani član Upravnog vijeća Tomislav Lauc poručio je, kako navodi HRT, da je donirao kampanju Tomislava Tomaševića jer vjeruje u program koji je predstavio.

VIDEO Stožer skinuo maske! Božinović: "Ovim činom pokazujemo da se situacija može iskontrolirati."

Komentara 46

BI
billynik
00:38 12.07.2021.

Filipovicu ne smiješ ništa reci protiv Tomaševića, čovjek je napokon dobio posao s i ima status svete krave u našim medijima.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
23:08 11.07.2021.

"Iz zagrebačke Gradske uprave navode da su se prilikom imenovanja vodili isključivo javnim interesom." Da mi je 5 kuna svaki put kad je neki političar to rekao, sad bih bila milijunaš. ... ne da je fliskula, nego floskuletina... poput onee "Nek institucije..."

VA
vatreni24
23:00 11.07.2021.

Davor Filipović je najveće otkriće na hrvatskoj političkoj sceni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije