Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili dvije izjave o hajduku

HDZ opleo po Milanoviću: Takav je u - svemu. Laže i kad govori za koga navija

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Slavonskog Broda
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
24.05.2022.
u 17:17

"Ja sam hajdukovac pa sam malo subjektivan, ali sam prije svega predsjednik. Stadioni moraju biti mjesta zabave i mira. Vlada mora urgirati. Kad se vlada odluči i popije tabletu za hrabrost, onda će se i Torcida i ostali klubovi prema tome drugačije postaviti, poručio je danas predsjednik.

Predsjednik Zoran Milanović danas je komentirao nerede i sukob navijača i policije. Na njegovu današnju izjavu da je hajdukovac reagirao je HDZ na svom Facebooku. 

"Takav je u - svemu. Milanović laže i kad govori za koga navija", stoji u objavi HDZ-a na kojoj je uz današnju izjavu i izjava iz studenog 2019. kada je Milanović izjavio da nije navijao za Hajduk jer je to "bio Titov omiljeni klub"

"Ja sam hajdukovac pa sam malo subjektivan, ali sam prije svega predsjednik. Stadioni moraju biti mjesta zabave i mira. Vlada mora urgirati. Kad se vlada odluči i popije tabletu za hrabrost, onda će se i Torcida i ostali klubovi prema tome drugačije postaviti. Stadioni nisu mjesta remećenja mira, ako imaš takvu energiju, odi treniraj boks. Policija je trebala biti pripremljenija. Kako su došli u situaciju da policajac puca vatrenim oružjem? Postoje gumeni meci", rekao je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović o slučaju koji je rasplamsao razne rasprave u državi. 

- Ja kad sam baš gorio za Hajduk, on je bio jak klub iz malog grada i nikad nije tražio razloge svog neuspjeha. Nikad nisu imali taj pritisak da su žrtve. Igrali su, pobjeđivali. To je veliki klub, ne tražiš razloge izvan sebe. Pola Zagreba su Dalmatinci i Hercegovci, i ja jedan od njih. Jedini sam u razredu bio hajdukovac. To nije lako. Bilo je sedamdesetih lakše navijati za Zvezdu -  dodao je. 

Video: Milanović o neredima: Policija je trebala biti pripremljenija. Kako su došli u situaciju da pucaju vatrenim oružjem?

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar horuk
horuk
17:47 24.05.2022.

Naravno da je lazov. To samo ne zele cuti i brane oni koji su kao on ili oni koji nisu u stanju shvatiti o cemu se radi.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:45 24.05.2022.

ha ha ha ha, ovo je baza šta su mu izvukli... iako im nije bilo ovo teško pa kada iskreno i realno pogledaš cijeli život ovoga tipa je dvoličnost i populizam zato ga MOST i podržava jer su isti. Čovjek jednostavno minja boje i dresove i prilagođava se situaciji kako bi šta duže živio na našem trošku i hranio se po restoranima skupom hranom i vrhunskim vinima

ZO
zoso
19:09 24.05.2022.

Zoki je nocna mora za HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije