Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA MREŽAMA

HDZ odgovorio Milanoviću: 'A nije mu smetalo kad su ruski MiG-ovi letjeli iznad Zagreba'

Sinj: Zoran Milanović i Andrej Plenković u razgovoru nakon završetka Alke
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
02.04.2024.
u 12:47

"Očito mu ne smetaju preleti, nego nešto drugo - to što naša Vlada Republike Hrvatske, unatoč svim njegovim opstrukcijama i provokacijama, i dalje zamjenjuje zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju onom zapadnom i suvremenom, kompatibilnom s NATO-om", piše HDZ o Milanoviću, koji je zabranio prelet Rafalea.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) na Facebooku je odgovorila predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji je u ponedjeljak podsjetio na to kako je zabranio prelet Rafalea iznad Zagreba, ali poručio da će to i dalje zabranjivati, dokle god je predsjednik.

"Ali neću još dugo biti predsjednik, bit ću premijer", dodao je. "A posebno se neće ponavljati zato da bi netko se pravio važan pred biračima. To su ogromni troškovi, dakle, to će nas koštati s PDV-om skoro milijardu i pol eura", kazao je.

Na to mu je odgovorio HDZ. "Milanović se nije bunio dok su ruski MiG-ovi letjeli iznad Zagreba. Očito mu ne smetaju preleti, nego nešto drugo - to što naša Vlada Republike Hrvatske, unatoč svim njegovim opstrukcijama i provokacijama, i dalje zamjenjuje zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju onom zapadnom i suvremenom, kompatibilnom s NATO-om", pišu.

HDZ smatra da Milanović nije slučajno Rafale spomenuo 1. travnja ove godine. "Nipošto slučajno, Milanović je opet nasrnuo na borbene zrakoplove Rafale 1. travnja, upravo na 15. obljetnicu ulaska Hrvatske u NATO. Poručujemo mu da ćemo i u 3. mandatu u Banskim dvorima nastaviti s modernizacijom pobjedničke Hrvatske vojske! Ustrajno, sigurno & pouzdano", dodali su.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo je najviše naseljeno mjesto u Hrvatskoj: Ima samo 36 stanovnika koji govore 'što' i 'kaj'

Sinj: Zoran Milanović i Andrej Plenković u razgovoru nakon završetka Alke
1/29

Komentara 12

DU
Deleted user
14:49 02.04.2024.

Njegov obol modernizaciji hrvatskog zrakoplovstva su Migovi koji su s remonta stigli u dijelovima, s preštancanim oznakama. Pola zrakoplova nije bilo u letnom stanju. Zamračila se i neka lova, a za tu korupciju optužena su dvojica nebitnih tehničara. Ostalo je zataškano. Možda što o tome piše u DORH-u?

HR
hrza
16:57 02.04.2024.

A zašto bi mu smetali ruski MIG-ovi kad on iz sve snage podržava rusku invaziju i moli Boga da Putler zgazi Ukrajinu.

VE
velegrad
13:10 03.04.2024.

Čekaj pajdo, otkud ti već znaš da ćeš biti premijer, jel' ti rekla baba Vanga!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije