Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VIDNO NERVOZAN'

HDZ o Milanoviću: Ruski agent na Pantovčaku i Titov gardist izgubio je živce

Zadar: Svečana sjednica Županijske skupštine Zadarske županije
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
20.04.2022.
u 14:57

Time su uzvratili na izjavu predsjednika Milanovića da nije inicijator pisma kojim generali traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača

U HDZ-u su u srijedu osudili optužbe predsjednika Republike Zorana Milanovića da su u toj stranci na čelu s predsjednikom i premijerom Andrejom Plenkovićem "vezani za Udbu", uzvrativši mu da je, kao "ruski agent na Pantovčaku", izgubio živce.

"Ruski agent na Pantovčaku, vidno nervozan zbog Perkovića i Mustača, izgubio je živce. Titov gardist se u Beogradu zakleo na doživotnu vjernost Partiji i udbaškim strukturama: I poslije Tita - Lex Perković!", objavili su iz HDZ-a na svom Facebook profilu.

Time su uzvratili na izjavu predsjednika Milanovića da nije inicijator pisma kojim generali traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača osuđenih na doživotni zatvor zbog likvidacija hrvatskih političkih emigranata, ali se pritom obrušio na HDZ i Plenkovića optuživši ih da su vezani za Udbu, tajnu službu iz komunističkog režima.

>> VIDEO Stanovnici Kramatorska reagiraju na novu rusku ofenzivu u Donbasu: "Što bude, bit će, neću nigdje bježati"

Ključne riječi

Komentara 18

PR
prahrvat
15:09 20.04.2022.

Kremljenko

BU
bundolo
16:37 20.04.2022.

Milanović dno dna od čovjeka.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:18 20.04.2022.

Mislim da je HR narod ponosanda zapredsjednika ima uličara !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije