Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
započeo prosvjed

HDZ o autobusima iz Splita: 'Dolazi samo 80 ljudi. Jasno je zašto je ljevica odabrala Trg sv. Marka'

Zagreb: Uskoro kreće prosvjed pod nazivom  "Dosta je"  , počelo okupljanje na Markovom trgu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
17.02.2024.
u 11:09

"Toliko su ih Marijana i Ivica Puljak uspjeli skupiti u 2. najvećem gradu u HR. U kojem su na lokalnim izborima u srpnju 2022. - u 2. krugu za gradonačelnika - dobili 27.496 glasova. Gdje su nestali?", pita se HDZ Split.

Nakon što je najavljen dolazak 20 autobusa iz raznih dijelova Hrvatske na današnji prosvjed na Markovom trgu, kao i nakon objave Marijane Puljak da je "ekipa iz Splita krenula jutros u 5 sati", o svemu se na Facebooku oglasio i HDZ Split, a objavu je podijelila i službena Facebook stranica Hrvatske demokratske zajednice. "Samo 80 Splićana stiže u Zagreb. I još se Puljkovi time hvale. Valjda je svima jasno zašto je proturazvojna ljevica odabrala Trg sv. Marka", stoji u objavi.

Kako navode, iz Splita, grada sa 160.577 stanovnika, jutros su na "tzv. prosvjed u #Zagreb u organizaciji tzv. Centra" krenula 2 autobusa. "Dakle, oko 80 ljudi. Vjerojatno i manje, ali nema veze. Toliko su ih Marijana i Ivica Puljak uspjeli skupiti u 2. najvećem gradu u HR. U kojem su na lokalnim izborima u srpnju 2022. - u 2. krugu za gradonačelnika - dobili 27.496 glasova. Gdje su nestali?", pita se HDZ Split.

Objasnili su da su "Splićanke i Splićani shvatili da za njihov grad više nema nikakve nade s fejkerom Ivicom, agenticom provokatoricom krupnog kapitala Marijanom & njihovim nasilnim ženomrscem Ivoševićem". "U toj tužnoj priči jedina je sreća to što ekstremno lijevi "Centar" nikada neće doći u priliku urušiti HR - kao što je to uspio, prevarivši birače, napraviti u gradu svog nastanka. #Split s njima i 1 #SDP žetončićem ne da stagnira, nego - nazaduje. Ili Puljak ili Split!", zaključili su u objavi.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jatiser
12:25 17.02.2024.

Očito splićane boli briga za državu i lopove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije