Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTOSPOLNI PAROVI

HDZ, Most, Suverenisti, Domovinski pokret apsolutni protivnici posvajanja

24.10.2023.
u 09:37

Desnica i ljevica drže se dosadašnjih stavova. Ono što je jedino zanimljivo jest da jedinstva nema ni u vladajućem ni u oporbenom taboru. I u jednom i u drugom ima i onih "za" i onih "protiv". A ima i onih koji ne znaju ni što bi ni kud bi ni kako bi

Komentara 3

Avatar Jopa
Jopa
16:13 24.10.2023.

Interes djece je ispred interesa homoseksualaca. Blago rečeno...

Avatar Idler
Idler
09:44 24.10.2023.

Ja nis nit jen od tijeh pa sem proti al bi me nekaj drugo zanimalo - zakaj se ne olakša i ne pojednostavi usvajanje normalnim parovima ?

GO
goran2hr
11:17 25.10.2023.

HDZ apsolutni protivnik posvajanja?! HDZ je izglasao zakon protiv diskriminacije, čiji su tekst pisali predstavnici LGBT udruga. Za vrijeme vladavine HDZ-a kreće prva parada ponosa, a vlade (HDZ, SDP) financiraju i daju zaštitu daljnjim paradama. Vlada HDZ (ili SDP) financira LGBT udruge. HDZ i SDP izglasali su IK. Za vrijeme HDZ vlasti odradilo se i prvo udomljavanje djece kod LGBT--a. I nakon svega toga, HDZ apsolutni protivnik posvajanja (kod LGBT-a)?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije