Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'preimenujte trg'
Povratak na članak

Performans mladih esdepeovaca pred HDZ-om nakon presude za Fimi mediju

HDZ-ovcima su na dar donijeli Zakon o kaznenom postupku, Kazneni zakon, Zakon o odgovornosti pravnih osoba za kaznena djela te fotografiju Ive Sanadera u vrlo prijateljskom pozdravu s trenutnim predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Komentari 5

DU
Deleted user
18:59 13.11.2020.

"Mi smo mladi zdepejpovci, partija nas zvala, da čuvamo granice i Tita maršala!!! Tito je maršal, Tito je genije, Tito je komandant slavne armije...." Su to popevali? Buahahahahahahahahahahahaha....

VL
DU
Deleted user
17:31 13.11.2020.

Vidi mladih skojevaca spremnih za demonstracije, je...o vas Bernardić i ostali nesposobni drugovi ahmetovićka i glasovac i drug predsjednik Peđa

VL
NE
Neo001
17:09 13.11.2020.

Zdepenjare će imati preformanse kada se počne procesuiranje levih kriminalaca: milanović, mesić, josipovič , kotromanović. čačić, sataraš, linić, vrhovnik i brojni drugi koji su pokrali milijarde. Najveći kriminalac svakako je bio račan sa svojo zločinačkom partijiom koji je zadužio državuu za 14,5 milijardi eura i opljačkao za najmanje 200 milijardi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.