Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:

'HDZ je kartel, Hrvatska već 30 godina stenje pod njegovim jarmom'

Zoran Milanović
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
08.08.2019.
u 18:01

Kao predsjednik države vodit ću se prvenstveno Ustavom i zakonom, zalaganjem za pravdu, poštenje i jednakost, poručio je Zoran Milanović

Kandidat za predsjednika RH Zoran Milanović "ošinuo" je danas po HDZ-u nazvavši ga kartelom pod čijim jarmom Hrvatska stenje već 30 godina.

- Kao predsjednik države vodit ću se prvenstveno Ustavom i zakonom, zalaganjem za pravdu, poštenje i jednakost. Hrvatska je zemlja u kojoj nema jednakosti, jednakih šansi za uspjeh. To vidimo svaki dan i zato ljudi odlaze. Odlaze zato što vide - i kad ulože veliki trud i kad igraju po pravilima - da je uspjeh sve dalje i dalje. Nažalost, to je posljedica Hrvatske koja već 30 godina stenje pod jarmom HDZ-a. HDZ je kartel, ako si uz njih uspjet ćeš, ako nisi, nemaš šanse - napisao je na Facebooku bivši premijer Milanović.

Ključne riječi

Komentara 92

BR
Brontops
18:27 08.08.2019.

Milanovic je jak na jeziku ali vrlo slab na djelu! Bio je glavni u drzavi cetiri godine. Rezultat: ni pravde, ni jednakosti ni postenja! Samo dug od 100 milijardi kuna! Nema kontakte u Svijetu! Zar cemo ga uperiti da se pet godina svadja s Vucicem i Izetbegovicem?

PE
pehlinar
18:13 08.08.2019.

točno da je kartel ali bio si na vlast pa šta si napravio.

DR
Drmiha
18:23 08.08.2019.

Kada ovako nešto izjavi netko tko nas je posvađao sa cijelom EU, i netko tko je paralizirao državu a sada pametuje Jedino što mogu je da mu se zahvalim, jer jedino što od njega imam korisno je to kada čitam gadosti koje piše da mi se toliko sve zgadi da mi nije ni do večere pa ću možda izgubiti koji kilogram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije