Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirao osude
Povratak na članak

HDZ: 'Izjave Možemo! su neistinite i neprovjerene! Došlo je do greške u Google oglasima'

"Hrvatska demokratska zajednica niti u jednom trenutku u ovoj kampanji nije prekršila smjernice Državnog izbornog povjerenstva. Sve naše oglašivačke aktivnosti na digitalnim mrežama javno su dostupne",

Komentari 7

AN
antonelić
22:07 03.04.2024.

Nije mi jasno što je trebalo prd.vld.mag. plenkoviću da se uvali na kineski tik-tok . To je sve maslo kominterne , orijune i prekodrinskih špijuna . Mogao se promicati na portalima i mrežama zapadnih vlasnika (styria , hanđar media , cnn , media solutions )

VL
Avatar Aurel
Aurel
19:51 03.04.2024.

što kažu vijetnamci?

VL
BU
Bubalamala
19:38 03.04.2024.

Nema krive Drine koju ovi ne bi pokušali pa ako prođe prođe, već toliko puta is probano.

VL
ŠT
ŠtoReći
19:48 03.04.2024.

Tko financira Nemožemo ?

VL
Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
19:06 03.04.2024.

Štakori komunistički odmah skočili na cinkanje, jer im je to u krvi i jer "svatko polazi od sebe", bez da su se raspitali kod Google-a kad već nisu dovoljno pristojni da upute upit HDZ-u.

VL
RE
redalert
18:55 03.04.2024.

Prvi komentari zločinačke na Fimi mediju isto su bili ovakvi!! Zvali su to lažima,pa greškama, pa onda tvrdili da je to znao mali broj ljudi! Sada je isto znali ste za ovo i provaljeni ste! Ne postoji pravosudno tijelo koje neće krenuti za Plenkovićem nakon ove kampanje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.