Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP se predomislio

HDZ i SDP ipak bez kompromisa o pravu na pobačaj u Ustavu

08.03.2023.
u 11:07

Iz SDP-a poručuju kako će o ustavnim promjenama pregovarati dok god bude nade u dogovor, iako i sami procjenjuju da su šanse da se on postigne minimalne

Komentara 4

SP
spero223
14:19 08.03.2023.

Znači kako bi narodu onemogućila referendume vrla demokršćanska zajednica je prihvatila ponudu da o pobačaju u Ustavu umjesto njih opet odluči Ustavni sud dvotrećinskom većinom kad oni to ne smiju jer moraju muljati svoje birače. Bravo za KraDeZe

TI
Tinček
13:38 08.03.2023.

Na slici okupljanja za pobačaj i djevojčice..! Znakovito. Zdravlje žena ne bi trebalo biti odvojeno od zdravlja muškaraca. Sram bi vas bilo. Ojte spat.

BU
burza
13:09 08.03.2023.

Oni bi pobacaj u ustav da ga mi placamo ako zelis ubiti djete sam si plati a onda u Zambiju po malisane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije