Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

HDZ farba tunele dvaput, Možemo! farba nas bojeći murale na podu

22.09.2023. u 13:45

Lunarove mace na kolniku su baš slatke, ali ne za centar grada, između Meštrovićeva kipa i secesijske palače Croatia, nego za jaslice, igralište ili dječji vrtić. U jednom smo trenutku izgubili sposobnost stvaranja, ostala nam je samo sposobnost lakiranja.

Komentara 5

MM
MMarko657
14:26 22.09.2023.

Kad smo mi bili mali (ne znam radi li se to još uvijek) smo svako malo pisali neke sastavke s temom kako bi svijet bio bolje mjesto kada bi njime upravljala djeca. Mi u Zagrebu sada imamo priliku doživjeti upravo to - infantilno upravljanje javnim dobrom. Kao beba koje sakrije vlastite oči rukom i kaže "nema mame". Ali jedna stvar koju često ponavljaju gradonačelnik i zamjenici: "mi smo za upravo TO dobili mandat" je istina i Zagreb ima upravitelje kakve je htio i kakve zaslužuje.

ME
Melkiorr
22:04 22.09.2023.

Ružno je.

MS
mala_soroseva_kujica
04:05 23.09.2023.

Frend je prije petnaestak godina bio u Portugalu u komuni za odvikavanje od droge i slao mi je slike, izgledale su upravo ovako. Tamo motiviraju ovisnike da prostor oko sebe iscrtavaju što šarenije kako bi ih oraspoložili i skrenuli im misli sa samoozljeđivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije