Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDUGA PREMIJEROVA ŠUTNJA
Povratak na članak

HDZ: Plenković je već morao pronaći novog povjerenika

Ramljaku su, doznajemo, nudili da ostane još mjesec dana u Agrokoru dok Vlada ne pronađe novog povjerenika

Komentari 79

DU
Deleted user
07:08 22.02.2018.

Zanima li ove naše vrle novinare, kao i oporbu sudbina zaposlenika, dobavljača...Zanima li ikoga išta drugo, osim skupljanja bijednih političkih bodova na sudbini živih ljudi koji iščekuju nastavak nagodbe/reorganizacije sistema Agrokor? Ima li itko normalan da kaže novinarima i oporbi da ovo nije tema kojom se treba poigravati ovako neodgovorno? Pa konačno-oni koji plaćaju savjetnike nemaju ništa protiv? Suludo.

VL
AI
airforceone99
08:19 22.02.2018.

imamo novi oblik vladanja u Hrvatskoj, zove se kako nas voda nosi, bez iti jednog pravog, konkretnog rješenja, samo se odražava agonija!

VL
MA
max
08:00 22.02.2018.

Šta to znači "USPJEŠNO" spašavanje Agrokora? Da sav teret padne na porezne obveznike (otpis dugovanja, bilo državi bilo vjerovnicima u kojima opet rade porezni obveznici), da HDZ pokupi vrhnje kroz milijarde raznim fimi medijama (pardon ovaj put su to texo, altera savjetovanja itd) i na kraju se "spašeni" Agrokor sa upumpanim milijardama poreznih obvreznikja preda nekom privatniku (opet uz punjenje crnih fondova HDZa)? To je uspjeh? Za koga? Mafiju?

VL
ST
stefj
07:21 22.02.2018.

Ostavka je ili dogovorena il je Ramljaku bilo dosta, tak nije bitno. Bitno je da je dotični dao ostavku, a ne da ga je vlada smijenila, te je time i dalje mala mogućnost tužbi protiv države... Također to možda i nije loše, jer su sad vjerovnici vidjeli koliko je destruktivna moć politike, te se potrude što prije donijeti nagodbu. Isto tako, kad dođe novi povjerenik, pitanje kakve će biti njegove ideje i da li će srušiti i ovo što je do sada dogovoreno... Mislim da je tu Plenković teško pogriješio što nije čvrsto dao podršku Ramljaku, jer je smjena u ovom trenutku čisti idiotizam. Tko će sad biti odgovoran ako sve ode k vragu? Lako ako sve prođe dobro, onda će se svi kititi lovorikama, a ako ne, uvijek će onaj drugi biti kriv. Ne treba zaboraviti da sada dolazi na naplatu onaj kredit od milijardu... Ako se mislio dodvoriti oporbi, oni će ga ionako pljuvati, bez obzira što napravio. Pogledajte npr. Jelušića jučer u Otvorenom, nije rekao niti jednu smislenu riječ, a kamoli rečenicu. Vjerojatno je bio problem s "koalicijskim partnerom" koji je vidio priliku da ulovi Dalićkino mjesto u vladi, a ima i dovoljno "bisera" u vlastitoj stranci.

VL
TU
turimtituki
06:49 22.02.2018.

Ramljak uhvatio plenkovica nespremnog. A je mu bilo tesko nekog nespobosobnog uhvatiti nespremnog. Rusi se kula od karata polako. A nesposobni izjavljuje da bi vladao do 2024. Da nije smijesno bilo bi zalosno.

VL
SA
Saskakempa
09:34 22.02.2018.

Ova drzava, kao i navodno spasavanje agrokora, vodi se birokratskim rijecima koje ne znace nista. U vladi sjede bar tri ministra koji su vjerovatno najgori do sad, zdravstvo, demografija i dalicka. Dalicka je uspjela nemoguce, biti antipaticnija od vesne pusic. Nista se ne mijenja a plenki biranom briselskom patetikom govori da mu pljescu na sastancima u europi. Jos da na svim pokazateljima nismo skoro pa najlosiji bi netko i povjerovao.

VL
DU
Deleted user
07:19 22.02.2018.

Pitali jednom jednog austrijskog tenisaca da ne misli li da tenisaci previse zaradjuju. Odgovorio im da ako misli da je tomu tako nek uzme reket u ruke. Ramljak je obavio dobar posao...

VL
MA
maziko
08:27 22.02.2018.

Kad vidim ovog alkija Bagu, sve mi se zgadi. Takav vanzemaljac nam pamet soli. Boze sacuvaj.

VL
VI
Vito
08:16 22.02.2018.

HDZ: Plenković je već morao pronaći novog povjerenika ::: Da, jednostavno je mogao otići u ured za izgubljeno -nađeno i dobiti "osobu od povjerenja" izgubljenu" u Hrvatskoj, bez mozga i s članskom iskaznicom hdz - ovaca

VL
JA
jasenka
08:51 22.02.2018.

Bravo Iva, kritiziraj, pljuj, zazivaj novu garnituru na vlasti "Sero" i njegovi ce ti biti do vlasti zahvalni.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:38 22.02.2018.

Ramljak ni jednom nije spomenuo oborbu, ni medije. Iskljucivo govori da odlazi jer nema podrsku Vlade.

VL
DU
Deleted user
08:09 22.02.2018.

Jako je zanimljivo da novinari unaprijed sve znaju ( Bago ), Mostov " ovaaj" poziva na ostavku vlade, a da ne govorim o Živom Zidu koji bi sve zatvorili. Čudim se da se SDP nije ponudio da sa svojim stručnjacimaa ( Marasom, Baukom, Bernardićem ) po kratkom postupku riješi ovaj problem. Političari lupetaju , gospodarstvenici shvaćaju da je to problem i nadaju se rješenju.

VL
HR
hrza
07:14 22.02.2018.

Pored Ramljaka trebala je ova zmija da ode.

VL
Avatar dobry
dobry
16:01 22.02.2018.

M. Pupovac je jedino logično rješenje. Kad svi izdaju, vjerni HDZ-jov koalicijski partner je tu da izvlači iz g...a. Ima dovoljno karaktera i obraza za takvo nešto...

VL
VI
Vito
08:19 22.02.2018.

Dionice M. Dalić pale :: S godinama sve pada, tako da to nije ništa čudno.

VL
VI
Vito
08:18 22.02.2018.

Ramljak je premijera upitao stoji li on iza riječi Gordana Jandrokovića ::: Stoji, s rukama mu na ramenima i s punim povjerenjem u pozadini.

VL
HD
HDZSDP
07:56 22.02.2018.

Dokle god imamo Pupovca, Sauchu, Vrdoljaka i njima slične hrvatine u saboru nema brige za HDZovsku većinu. Idu si oni ruku pod ruku. Milina ih je za gledat.

VL
JP
jpavicic
09:41 22.02.2018.

Iznevjeriti svoje birače uvođenjem u vladu one koji su u izborima bili protiv tebe, navukao si na sebe dvostruku štetu. Jedni ti rade iza leđa, a drugi ti rade o glavi.

VL
AV
Avaz
07:10 22.02.2018.

Škegru za povjerenika! Čovjek dobro upućen i može odmah početi!!!

VL
JO
jocorluka
17:12 22.02.2018.

Novi povjerenik ne znači nista,Lex Agrokor je potvrdio parlament na priijedlog pljenkija a po medjunarodnom i HR pravu taj zakon nije legalan .Praktički vlada je Lex Agrokorom opljačkala Agrokor koji je bio svjetska firma i sa ovom prisilnom upravom nestatt će (kako reče Todorić),samo sto će sad profitirati plenkijevi jataci a poslije će HR morati plaćati sber bank i razne snabdjevače,jer na medjunarodnim sudovima Vlada će izgubit. Ramljak je to sitni pijun i Ramljak će naplatit svoje i via Hawaii i sve četiri u zrak.A vjerovatno i sam Ramljak vidi da je to što rade HDZ ov pljenki i dalićka vrlo nemoralno i vrlo štetno za RH,nažalost banana i puppet republiku. Interesantan je u ovoj priči mali i ljepuškasti petrov koji glaso za Lex Agrokor i jos je podnio prijavu protiv našeg Ivice Todorića a sad protiv Pljenkija ne podnosi nikakvu prijavi. Dakle suma sumarum Lex Agrokor je ilegalan, a sve će zvršit po onoj nardnoj "pojeo vuk magare",a controlirani HR media provodi brainwashing propagandu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.