Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

HDSSB neće pod svaku cijenu ulaziti u bilo kakve koalicije

HDSSB
ilustracija
03.07.2014.
u 11:31

HDSSB poručuje kako neće pod svaku cijenu ulaziti u bilo kakve koalicije, a da je razlog tome što imaju odgovornost prema svojim biračima ali i svim građanima Vukovara

- HDSSB kao dio Saveza za Hrvatsku nije sudjelovao u nikakvim pregovorima oko sklapanja većine u Gradskom vijeću grada Vukovara iz čega jasno proizlazi da nismo niti mogli tražiti određene pozicije kako to uporno pokušavaju nametnuti određeni mediji, stoji u današnjem priopćenju HDSSB-a kojemu su, kako se navodi, povod bile mnogobrojne glasine oko političkih zbivanja u Vukovaru.

Dalje se navodi da HDSSB neće pod svaku cijenu ulaziti u bilo kakve koalicije, a da je razlog tome što imaju odgovornost prema svojim biračima ali i svim građanima Vukovara.

- HDSSB i Savez za Hrvatsku imaju program za bolji život svih Vukovaraca, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost, a koji smo spremni provoditi i kao konstruktivna oporba. Sasvim je očito kako su ovakve laži pokušaji pritiska na vijećnicu HDSSB-a Slavicu Jelinić, no svima koji misle da će na ovaj način uspjeti osigurati većinu u Gradskom vijeću poručujemo da HDSSB niti Savez za Hrvatsku nisu i ne će sudjelovati u „medijskom pregovaranju“.

Pregovorima je mjesto za stolom, a pregovarati se može isključivo o programima i projektima koji trebaju osigurati kvalitetniji život u Vukovaru. Sve ostalo u ovom je trenutku manje bitno, stoji u priopćenju kojega potpisuje glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar.

>> Ključ uspjeha Sabine afere i HDZ-ova logistika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije