Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozivka

HDSSB ministru Karamarku: Zašto štitiš Fabera i Sanadera?

šišljagić
Krunoslav Petrić/PIXSELL
25.03.2010.
u 13:03

Vladimir Šišljagić pozvao je DORH i USKOK da se pozabave izjavama ministra Tomislava Karamarka.

- Najmanje što ministar policije Tomislav Karamarko treba učiniti jest razriješiti Vladimira Fabera funkcije državnog tajnika u MUP-u. U protivnom ćemo povući pravne poteze i kazneno ga prijaviti jer štiti, taji i skriva podatke koji su od interesa DORH-u i USKOK-u - reagirao je danas predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić na izjave ministra MUP-a "ako bi rekao istinu onako kako je ja vidim, to ne bi bilo drago ni Ivi Sanaderu, a ni Vladimiru Faberu".

Napominjući da je upravo Faber bio poslan u Osijek, i to po nalogu bivšeg premijera, kako bi u politički montiranom procesu napakirao Branimiru Glavašu, Šišljagić je pozvao DORH i USKOK da se pozabave ministrovim izjavama. Uz Sanadera i Fabera, dodao je, u "trolistu" nedostaje i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, a Karamarko mora i ne smije šutjeti ako ima neka saznanja o montiranim procesima.

- Prikrivanje dokaza je kazneno djelo, štićenje kriminalaca je također kazneno djelo i vi to kao ministar policije morate znati. Nemate pravo na šutnju, ministre! - rekao je dopredsjednik HDSSB-a dr. Dinko Burić i zaključio da "što je Staljinu bio NKVD, to je Sanader htio napraviti od hrvatskog MUP-a".

Komentara 9

Avatar condor
condor
13:20 25.03.2010.

A zašto Faber ? To je pravi policeman i treba ga rehabilitirati, a Glavaša izručiti na odsluženje kazne.

DU
Deleted user
13:35 25.03.2010.

Progon Glavasa nastaje u momentu,kad se razisao s velikim sefom,a sto je bilo prije idila i velika ljubav.To je ociti politicki progon,i sramota je da slucaj Glavas Hrvatska drzava ne pocne vec jednom rijesavati.Glavasa treba rehabilitirati,a sve one koji susu sudjelovali u toj farsi strogo kazniti.

DU
Deleted user
13:25 25.03.2010.

Glavasu je pakiran politicki progon jer je Sanaderu i HDZ.u rekao NE U SLAVONIJU..Svih 152 svjedoka ni jedan nije teretio Glavasa.Dosta je bilo u Jugoslaviji politickih progona,da to danas isto moraju prolaziti hrvatski branitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije