Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Oluje
Povratak na članak

HDSSB, HSP i Ruža Tomašić za mimohod u Zagrebu

Prijedlog predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da se mimohod održi 2016. godine, na 25. obljetnicu ZNG-a, podržavaju samo HDZ i njegovi partneri iz domoljubne koalicije

Komentari 56

AR
aristip
08:58 09.05.2015.

Osnovi uvjet pri odluci dali treba biti mimohoda jest ako ga održimo dali možemo pokazati da je HV koliko-toliko ozbiljna vojna sila ako da može mimohod a ako ne, ne treba biti vojnog mimohoda ni sada ni slijedeće godine.

VL
Avatar comparator
comparator
09:03 09.05.2015.

Dosta više o mimohodu ! Djeca mi žele raditi i mislim da im se ne trebamo popeti na glavu s temama koje oni ne razumiju jer im je egzistencija i planiranje obitelji važnija od paradiranja njihovih očeva.Samo izuzetno ekonomska Hrvatska može jačati domoljubni naboj naše djece. Mi smo svoje domoljublje pokazali kad je trebalo i gdje je trebalo . Svečanosti da ali rasipanja ne ! Skromnost je vrlina svih uspješnih nacija a razum bi trebao konačno dovesti u žižu glavnije teme od mjesta letenja ovih klimavih avijona. Knin je grad gdje je Hrvatska oslobođena i razlozi za promjenu proslave ne postoje.

VL
DA
danijelrukavina4
10:03 09.05.2015.

Lako nama za proslave. Dajte političari gledajte kako da se zaposle ljudi, kako da država ljudima olakša život, kako da država stvarno postane servis građana - čim učinkovitiji i čim jeftiniji. Država ovakva kakva je, sa tisućama ljudi na državnim jaslicama, sa ne znam koliko bezveznih državnih agencija i raznoraznih državnih ureda ( a sve s ciljem da se "uhljebe" razno razni stranački "uhljebi" ) i nema nekog velikog smisla. Mislim da bi prvenstveno trebalo donesti zakonsko ograničenje svakom građaninu na maksimalno 2 mandata na državnim jaslicama - ostatak radnog vijeka izvolite provesti u realnom sektoru.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
08:43 09.05.2015.

Namjerno žele da se javnost iritira oko proslave Oluje. Riječ je o strategiji da se sve ono što je narodu nacionalno važno dovede u konflikt: hrvatski grb na registarskim tablicama, obilježavanja Vukovara na ćirilici, natezanje oko proslave hrvatske pobjede nad okupatorima (JNA+paravojne srpske postrojbe), dovođenje u pitanje statusa predsjednice ruganjem o mjestu njezina ureda, ismijavanjem njezinih poruka na javnoj televiziji i partijskom propagandom u iznajmljenim medijima, ismijavanjem branitelja koji prosvjeduju protiv nečasnih postupaka vladajuće Partije i sumnjivih zaposlenika ministarstava, zatvaranjem u pritvor po čudnim kriterijima... Ne vjerujem da će Partija na sljedećim izborima dobiti više od 10-12 % glasova.

VL
FC
fajter.coric
10:01 09.05.2015.

Mimohod u Zagrebu treba održavati za DAN ORUŽANIH SNAGA a ne za proslavu Oluje,proslava Oluje se održava TRADICIONALNO U KNINU i tako i dalje MORA BITI...Bog i Hrvati...

VL
PE
pessimus
10:28 09.05.2015.

pitanje za gospodina tepeša: imaš li vlastiti osobni automobil? ako ga imaš otiđi u knin prije podne a poslije podne se vrati na proslavu u zagreb.

VL
PE
pessimus
10:24 09.05.2015.

ako autor uz hdz-ovu koaliciju rabi atribut domoljubna znači li da sdp-ova koalicija po njemu nije domoljubna? i čime se to mjeri domoljublje?

VL
UK
uvik.kontra
10:17 09.05.2015.

Hss-ovac sam ali ne dijelim misljenje Hrga!Uostalom Hdz je unistio najponosniju stranku u Hrvata! Vojni mimohod mora bit u Zagrebu!

VL
DU
Deleted user
10:26 09.05.2015.

Lijep pozdrav HSP-u dr. Ante Starčević i Tepešu. Naime, Zagreb u kolovozu nije prazan, u njemu uživaju Zagrepčani jer su svi dotepenci otišli u Hercegovinu, Bosnu, Dalmaciju, Slavoniju i slična mjesta rođenja. Tada u gradu ostaju istinski građani grada Zagrebaba koji misle da se 20-godišnjica treba proslaviti u glavnom gradu. Građanski,a ne kao seoski dernek, kako je to lijepo rekao general Stipetić.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:46 09.05.2015.

Ma može mimohod biti u Zagrebu, ali ne povodom Oluje... Imamo Dan državnosti, Dan oruzanih snaga... Ovako ponovno partija skreće pozornost sa gospodarskih problema...

VL
DO
dosaosam
15:07 09.05.2015.

Nakon ove parade u Moskvi valjda je svima došlo iz nečeg u nešto da je glavi grad mjesto za parade a ne neke selendre i zabiti gdje kojekakvi likovu prodaju maglu i pametuju.Budite frajeri pa za vrijeme parade u Zagrebu vičite borbene i oblačite se u crno, jer vi ste kao ,Ustaše

VL
Avatar flekavoodjelo
flekavoodjelo
09:12 09.05.2015.

domoljubna koalicija......?????.............Volio bih živjeti u zemlji u kojoj postoji ucinkovita zdravstvena zaštita za sve i u kojoj bi ljudima poput clanova, simpatizera i glasaca .........domoljubnih koalicija.................. bila pružena potrebna njega. ................

VL
BA
balic
09:56 09.05.2015.

Predizborna politicka muckalica,da se ne blize izbori sve bi bilo kao i prosle godine sa proslavom Oluje.Bolje bi mu bilo da je organizirao odbor od stranih strucnjaka koji bi ga savjetovali kako zemlju iz recesije izvuci u kojoj smo evo vec sedmu godinu ,ali ne oni/ on treba odbor za mimohod. Ima pravo onaj brizanac kad kaze da smo antiintelektualna nacija,a veci to svaki dan dokazuje i u komentarima kako iz zemlje tako iz inozemstva.

VL
ZE
zemljamoja
08:47 09.05.2015.

Vrhovna zapovjednica odlučuje, imate pravo slagati se ili ne slagati, na kraju ce biti kako predsjednica odluci a predsjednica je već odlučila.

VL
BL
Blomberg
20:09 09.05.2015.

Po ovim svim mogucim prijedlozima ispalo bi kao cirkus cemu sad to prepucavanje, mimohod treba biti u Kninu i BASTA. Sad bi netko igrao se Putina a nismo mu ni do gleznja, i cime se mi to imamo za pokazivatiati trosit novac kojeg nemamo, zna se da su branitelji zasluzni za to da smo svoji na svome i basta.Okrenimo se kontejnerima i onima koji po njima kopaju, te mladim ljudima koji nemaju posla.

VL
DU
Deleted user
11:27 09.05.2015.

predsjednice sad trebate udariti po stolu i reči dosta je sa podjelama

VL
Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
08:52 09.05.2015.

Oluja ce se slavit u Kninu. SDP samo pravi pompu oko svega

VL
Avatar bojlere
bojlere
09:04 09.05.2015.

Bravo Željka. Ovi ostali su nasjeli na Zokijevu patku da čovjek ne može povjerovati. I njima bi trebalo dati glas. Sigurno Tepeš, Tomašićka i Srp smatraju da je trebalo pomaknuti dan državnosti. U Hrvatskoj uvijek nasjednu naivni sitnoga zuba naa istu foru: kako ili kad ćemo nešto slaviti, a važni problemi ostaju...

VL
CV
cvitan
09:27 09.05.2015.

Neka mi netko odgovori zbog čega je Milanović prošle godine htio prebacit proslavu u Zagreb. Upravo zbog onog što je doživio u Kninu a ove godine očekuje još gore. Svima jasno.

VL
Avatar Panonicus
Panonicus
10:18 09.05.2015.

Pametnjakovićima sada nije bitno što će potrošiti 10 do 15 milijuna kuna!! Podrška predsjednici.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.