Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
110. godišnjica

Harley Davidson darovao papi Franji dva motocikla

papa (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.06.2013.
u 12:18

U Rimu se u povodu 110. godišnjice Harley Davidsona održava skup više od 100.000 motociklista iz cijeloga svijeta, među kojima i šezdesetak iz Hrvatske.

RIM – Papa Franjo ima i dva motocikla. Još se ne zna što će s njima, hoće li ih darovati u dobrotvorne svrhe ili nešto drugo, no tvrtka Harley Davidson u povodu 110. godišnjice postojanja poklonila je dva motocikla papi Franji.

U Rimu se u povodu 110. godišnjice Harley Davidsona od 13. do 16. lipnja održava skup više od 100.000 motociklista iz cijeloga svijeta, među kojima i šezdesetak iz Hrvatske. Okupili su se u Ostiji, na rimskoj rivijeri, te će dolaziti i u Rim, a u nedjelju će neki od njih moći nazočiti podnevnom obraćanju pape Franje na Trgu sv. Petra.

Dopušteno je da se oko 200 motocikala parkira u Ulici della Conciliazione koja vodi do Trga sv. Petra, dok će na samome trgu biti oko 3000 motociklista.

>>Papa Franjo priznao da u Vatikanu postoji 'gay lobi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije