Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIBERNETIČKI NAPAD

Hanfu napali hakeri: 'Podnijeli smo kaznenu prijavu policiji i obavijestili i druga nadležna tijela'

Haker/Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.01.2024.
u 20:00

"U suradnji s nadležnim institucijama intenzivno radimo na otklanjanju posljedica napada", izvijestila je Hanfa.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) obavijestila je javnost da je na njezin računalni server izvršen kibernetički napad, zbog čega trenutačno nije moguće odgovarati na upite putem službenih e-mail adresa, a trenutačno je nedostupna i internetska stranica Hanfe.

- U suradnji s nadležnim institucijama intenzivno radimo na otklanjanju posljedica napada te smo podnijeli kaznenu prijavu policiji i obavijestili i druga nadležna tijela. Kontinuirano ćemo dalje obavještavati o svim saznanjima i poduzetim mjerama - priopćili su iz Hanfe.

Hanfa je dodala da je stranke mogu dobiti putem telefona 01/6173-200 te da njezina pisarnica u Ulici Franje Račkoga 6 u Zagrebu radi uobičajeno, od 9 do 14 sati.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Plenković komentirao Komšića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije