Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Hajduković: 'Ministre Fuchs, kažu mi da više vremena provodite u lovištu nego u Ministarstvu'

Zagreb: Hajduković komenitirao uvođenje eura te druge aktualne teme
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.01.2023.
u 13:09

Siguran sam da će se na vašem lovačkom zidu naći mnogi lovački trofeji, ali nažalost oni bitni za budućnost učenika i učitelja u Hrvatskoj, neće se naći onaj o boljem obrazovanju, što bi Vam trebao biti jedini zadatak, kaže Domagoj Hajduković

Zastupnik Socijaldemokrata Domagoj Hajduković prozvao je ministra Radovana Fuchsa na Facebooku zbog kurikularne reforme. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ministre Fuchs, ljudi iz sustava zgroženo mi javljaju da više vremena provodite u lovištu, nego u Ministarstvu. Sjećate li se još kurikularne reforme ministre Fuchs ili ste i od toga odustali kao od obroka dostupnih svim učenicima?

- Nekad su edukacije u sklopu Škole za život pohodile 40.000 učitelja? Danas ni riječi o tome, a učiteljima i dalje treba podrška.

- Nekad su iz EU dolazili deseci milijuna eura za novu opremu u školama. Servisira li danas tko tablete, kompjutere i projektore, kupuju li se nove verzije novim generacijama? Što je s osiguranom eurima?

- Provode li se građanski i zdravstveni odgoj kako je propisano kurikulumima? O tome nismo čuli ništa već godinama. Teške teme stavljate pod tepih.

- Je li se promjenio način poučavanja i vrednovanja učenika, trebaju li učitelji pomoć ministre Fuchs?

- Što se događa s novim kurikulumima i preporukama za darovite učenike ili pak programi za učenike s posebnim potrebama? Zašto ne radite baš ništa?

Siguran sam da ćete između pucanja u divlje svinje naći vremena da mi odgovorite na pitanja kako ste ubili reformu koju je upravo i HDZ-ova Vlada podržavala u vrijeme ministrice Divjak.

Siguran sam da će se na vašem lovačkom zidu naći mnogi lovački trofeji, ali nažalost oni bitni za budućnost učenika i učitelja u Hrvatskoj, neće se naći onaj o boljem obrazovanju, što bi Vam trebao biti jedini zadatak."

Komentara 3

DU
Deleted user
15:56 18.01.2023.

E lipi naš dečkiću. A koji trofeji krase tvoje zidove ?👨‍👦👬

DU
Deleted user
16:41 18.01.2023.

Još malo ode i ti u politički out

Avatar Moodleen
Moodleen
16:09 18.01.2023.

Ajdukoviću doktor na g.o., a ponestalo tabletica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije