Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ZASTUPNIK

Hajduković dobio razglednicu uvredljiva sadržaja: 'Toliko ste ljigavi da se to vidi i na faci. Ostavite se zla'

Zagreb: Predsjednik saborskog kluba Socijaldemokrata Domagoj Hajduković
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
31.03.2022.
u 16:08

Nije poznato tko je poslao razglednicu.

Saborski zastupnik Domagoj Hajduković podijelio je na društvenim mrežama razglednicu uvredljivog sadržaja koju je dobio u pošti.

- Zraka sunca na ovaj kišni dan: moj fan mail od jutros. Samo ljubav (kao “što mi se vidi na faci”) - komentirao je Hajduković.

Sadržaj prenosimo u cijelosti.

- Jako si bolestan i u sotonskoj vlasti i svi kao ti. Trebate se liječiti. Trebate na detektor laži, što vas je odvelo u propast. Toliko ste ljigavi da se to vidi i na faci. Ostavite se zla, ako se mislite spasiti za vječnost. Da ste vi zdravi i normalni civilizacije ne bi bilo već jako, jako davno. Grozno je biti govnar - stoji u razglednici poslanoj saborskom zastupniku.

 

Nije poznato tko je poslao razglednicu saborskom zastupniku. Međutim, Hajduković je napisao u komentarima da je razglednica stigla iz Iloka.

VIDEO: Preminula dvomjesečna beba koju su s teškim ozljedama doveli u KBC Zagreb

 

Komentara 9

IL
ilustrator
17:07 31.03.2022.

cirkus. zar nije nededavno jedan njegov politički drug isto plakao da mu prijete! ispostavilo se nešto sasvim drugo.

BB
Bruno_Bear1
16:47 31.03.2022.

Ne dirajte hajdukovića, on je još pod stresom. u tjeskobi od obiteljskog nasilja koje je doživio

KK
kunta_kinte
17:08 31.03.2022.

O Hajdukoviću može misliti što hoćete, ali on je jedini SDP-ovac koji je u saboru ostao odati minutu šutnje za pokojnog generala Praljka. Svi drugi su podvili rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije