Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hajduk umire vječno: Kako su Hajdukovci postali Putinovi manekeni

10.08.2023. u 11:45

Ne mogu se sjetiti nijednog sličnog primjera – a da nije iz Srbije – da u vrijeme dok svi bježe od sponzorskih ugovora s ruskim gigantima, neki klub srlja u ugovor iz kojeg će možda već sutra morati bježati, a kojim biti trajno obilježen

Komentara 24

EJ
ejStef
16:38 10.08.2023.

Ne vidim tu ništa neobično, pa skoro polovica sabora su Putinovi patuljci koji su glasali protiv Ukrajine. A Ruskog i Srpskog kapitala kod nas koliko želiš, uključujući ove novine...

DU
Deleted user
19:14 10.08.2023.

Ako srušimo spomenike, Gagarinu, Puškinu, Tolstoju, ako protjerano ruske balerine, ako izbacimo iz škola i knjižara Dostojevskog, zabranimo izvedbe Čajkovskog, ......Nadam se da će biti bolje mnogima na Zapadu, jer to su sve okorjeli Putinovci koji imaju veze s ratom. Dovoljno je da su Rusi . A istovremeno nitko ne govori kako nafta i plin i dalje idu preko iz Rusije preko Ukrajine za članice Europske unije...Na Jadranu ima podosta ruskih turista, naše mjenjačnice otkupljuju rusku valutu koja kao ne vrijedi ništa zbog sankcija... Iskreno ja ništa ne razumijem.

ST
staromlad
22:03 10.08.2023.

Kanonada kapljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije