Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje u puli

Gušio 85-godišnjakinju dok mu nije dala 150 kuna

bakica
Duško Marušić/PIXSELL
07.04.2010.
u 12:24

Preplašena žena dala mu je novčanik sa 150 kuna, nakon čega je Z. Z. (27) pobjegao.

PULA - Zbog napada na staricu i krađe istražnom sucu priveden je Z. Z. (27) iz Pule, priopćila je policija. Sumnja se da je u ponedjeljak u 18.30 sati ušao u stan u prizemlju obiteljske kuće u Zahtilinoj ulici gdje je u tom trenutku bila Alberta Bruna S. (85). Rukama ju je uhvatio za vrat i gušeći je zatražio novac.

Preplašena starica predala mu je novčanik sa 150 kuna, nakon čega je Z. Z. pobjegao. Policija ga je temeljem opisa pronašla i uhitila za oko sat vremena na Giardinima.

Radi se o muškarcu poznatom po krađama, provalama i zlouporabi droge koji živi u blizini žene koju je napao.

- Poznajem ga, živi dvjestotinjak metara od mene. Uhvatio me za vrat, jako me boljelo dok me je gušio. Ipak sam se snašla i dala mu što je tražio. Policajci su bili odlični. Odmah su ga našli i vratili mi moj novčanik s novcem kojeg nije uspio potrošiti, rekla je starica koja kaže da se ne boji nasilnika.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:26 07.04.2010.

Koj je to trupac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije