Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAKUPLJALI SMEĆE

Za svaku pohvalu: Strani turisti čistili plažu od plastike, domaći im se pridružili

Stranci čiste hrvstku plažu
Foto: Suzana Strunjak
1/7
20.08.2019.
u 21:02

U ovoj su akciji čišćenja sudjelovale obitelji s djecom iz Francuske, Italije, Poljske i Španjolske, a njima su se naknadno pridružili i domaći turisti.

Međunarodna grupa turista čistila je danas na otoku Istu plažu od smeća, a  među njima je bilo i djece koja su sakupljala i najsitniji otpad.

Obitelji iz Francuske, Italije, Poljske i Španjolske čistili su sve što se našlo pred njima, pa i usitnjene komadiće plastike koji su posebno opasni za život u moru zato što životinje misle da su hrana pa ih pojedu i ugibaju. 

Kada su vidjeli da čiste plažu stranim turistima pridružili su se i domaći turisti. Pogledajte u galeriji kako je to izgledalo.

Stranci čiste hrvstku plažu
1/7
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:58 20.08.2019.

To svi mi trebamo cesce raditi. Ne samo plaze. Lijepo bi bilo kada bi se kosevi za odpad poceli koristiti uvjek i ne samo kada je u bilzini.

MA
Markos
21:38 20.08.2019.

Za svaku pohvalu. Naravno cekam godinu u kojoj ce jednozubi debeli glasni balkanski krkani prvi poceti cistiti smece a strani turisti ce se jim pridruziti - dakle u obrnutome redosljedu. Pozdrav iz Slovenije

AV
avim
07:16 21.08.2019.

Čistili su oni ,,gosti,,koji i ostavljaju smeće za sobom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije