Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog Titove biste
Povratak na članak

Gredelj podnio kaznenu prijavu protiv predsjednika Josipovića

Od nadležnog držanog odvjetništva zatraženo je da se predsjedniku odredi pritvor, kao i mjere opreza zabrane obavljanje dužnosti predsjednika Republike Hrvatske

Komentari 146

Avatar comparator
comparator
11:20 12.12.2014.

Nužno je odjeliti antifašizam od komunizma jer nije nužno biti komunist i boriti se protiv fašizma . Komunisti nemaju monopol na borbu protiv fašizma pa tako ni Tito. Tito pak može predstavljati jedino simbol komunizma i totalitarizma što je popo našem zakonu i ustavu izrazito utvrđeno. To što je on ujedno i vođa jedne partije koja slijedi njegove ideološke zamisli je neprihvatljivo za demokraciju jer nemože se prihvatiti za simbol netko ko nije bio pomirljiv s slobodom naroda i svoje ideološke zamisli provodio je silom. Osim toga za vrijeme svoje vladavine taj diktator napravio je pogrom domicilnog stanovništva i omogućio ekstreističke metode vladanja i uveo strahovladu. Po procjeni povjesničara Tito je uzrokovao nestanak oko milijun hrvata s teritorija bivše države što ubojstvima što progonom što prisiljavanjem na egzodus sviju vrsta. Teško će ikada biti moguće izračunati gubitak hrvatskog korpusa s teritorija gdje je vladala ta diktatura. Poznate su tek direktne posljedice koje je za sobom ostavio udbaški režim koji i do danas u svim porama društva ostavljaju nepremostivu prepreku napretku u ekonomiji kulturi i znanosti. Naravno da potenciranje pripadnosti takviom zločinačkom režimu i njegovo ponovo prizivanje nebi smijelo polaziti iz najvišeg mjesta vlasti u Hrvatskoj.

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
11:33 12.12.2014.

Sramotni predsjednici države! (I drugi i treći)

VL
HR
hrvatska91
11:36 12.12.2014.

Dragi drugovi, zamislite samo ovo - da li bi vam se sviđalo da vaš idol Putin ima bistu hladnokrvnog ubojice, komunističkog diktatora Staljina u svom uredu ? Bi li vam to bilo drago ? Ali zar je Putin dorastao vašem "pravedniku"...ili zar je Staljin dorastao vašem "maršalu".? Iako Putin ima puno grešaka, ali barem se distanirao od zloglasnog režima CCCP-a...što kod našeg "dragog jove" i njegove "kamarile" nije slučaj.

VL
SE
sestrićna
12:38 12.12.2014.

maknuti zločinca obvezno..kakvog mi to predsjednika imamo koji se diči zločincem..očito za njega nije pao berlinski zid...

VL
WA
walti
12:42 12.12.2014.

obitelj sevo progoni progoni josipovice antu i ivu ali italijani su pokrenuli postupak tako ce tata ive josipovica odgovarati za ubistvo obitelji sevo stari partizan ce propevati

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:00 12.12.2014.

A što je sa slikom Broza u Hrvatskom veleposlanstvu u Parizu?! Zar ambasador Goldstein, čiji otac ne prizna Hrvatsku, jer se izjašnjava da je pisac nepostojeće države Jugoslavije, a ne Hrvatske, još nije opozvan?!

VL
DU
Deleted user
13:02 12.12.2014.

To znaci da bi Josipovic i bistu Hitlera ili Pavelica drzao u sobi, jer je tamo bila i prije??? jel to ta logika??? proizlazi da njemu nije draga, ali kada je tu, nije moje da ju izbacim:)))) koja smijurija od obrazlozenja

VL
Avatar Feniks
Feniks
13:24 12.12.2014.

Tito je radi svoje zločinačke boljševičke ideje ubijao ljude. Njegov komunizam je proglašen zločinačkim i on je proglašen megazločincem, smješten na pravo mjesto u tablicu među deset najvećih zločinaca 20. stoljeća.

VL
Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
13:10 12.12.2014.

Međunarodna javnost je na temelju zločina koje je Tito počinio prije Drugog svjetskog rata kao vođa - tajne internacionalne terorističke organizacije (tito), tijekom rata u komunističkoj revoluciji mučenja i ubijanja ljudi i po završetku rata (u sprovođenju titostaljinizma) proglasila Josipa Broza Tita megazločincem i uvrstla ga među 10 (deset) najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca dvadesetog stoljeća u cijelome svijetu.

VL
MA
Marko1337
13:25 12.12.2014.

TITO JE JEDAN OD NAJVEĆIH ZLOČINACA NOVIJE POVIJESTI. Svi koji koketiraju sa tim zločincem su sumnjivi, kao što je lignja, kopile titovog zločinca i krvnika Golog otoka

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
13:06 12.12.2014.

krelci koji bacaju onaniju na spomen tita....jednostano ocjenjujem kao nekrifiličare....a to je teška psihička bolest. znajući koliko je Hrvata dao pobiti tito zbog osobne koristi i koristi četnika koji su se nazivali komunistima jednostavno govori o totalnoj psihičkoj bolesti komunističkih nepotista, oportunista najnižih pobuda i onih koji su rješavali svoje egzistencijalna pitanja cinkareći, podmećući Hrvatima izmišljene optužbe, a za nagradu dobivali bolje plaće, stanove....jednostavno....kad im bilo teško, preko leševa Hrvata su ostvarivali "zasluge"!!!! koliko je takvih pokvarenih komunista ugnjetavalo cijeli narod? Bit će da im nedostaje još poneki stan jer danas ne mogu uvaljivati neprijateljsko djelovanje Hrvatima kad god se "dosjete", pa im nedostaje ta bolesna i amoralna mogućnost, jer su nekad dobivenu imovinu tim načinom prikupljali, a danas ne mogu?

VL
IV
ivanjoksimovic
11:56 12.12.2014.

Da li je normalan?

VL
MA
macor
12:35 12.12.2014.

A nije se usudio kaznenu prijavu podnijeti protiv Tudmana.

VL
Avatar .prcko.
.prcko.
12:50 12.12.2014.

Ova gamad na mala vrata uvodi fasizam u nasu drzavu, strani mediji im pisu i spomenicima sto dizu ustaskim generalima po zemlji. Tko je ove zvjerke pustio u drzavu 90-ih iz emigracije. Oni se smiriti nece dok ne ostvare svoj san, svoju NDH, kako su zamislili. Dok ne isjeraju sve iz zemlje tko nije strogo fasisticki nastrojen. Ljevica ne smije postojati u drzavi, a kamoli va Vlasti.

VL
SM
smsm38
14:06 12.12.2014.

Po 17 put,franjo tuđman je donio bistu josipa broza tita u predcjednički ured,znači franjo tuđman(osnovač hdzea,predcjednik hdezeja...on je sve hdz) znači pijani gredelj mora tužiti i hdz jer je dopustio franji da ima titinu bistu u uredu. Da podsjetim franjojo je bio titin general,titina desna ruka,bio je u savezu komunista!!! Stranka hdz potječe iz saveza komunista,svi osnivači hdezeja su bili uz tita,avi su bili u savezu komunista,i većina je bila u udbi,ozna....! Sad hdze pljuje po sdpeu da su komunisti i udbaši,a i sami hdzeovci su isto komunisti i udbaši,od prošlosti nitko ne može pobjeć,pa čak ni hdeze.

VL
DR
dragica949
12:16 12.12.2014.

Gredelj,jel to onaj odvjetnik iz Bjelovara,kojeg je vlasnik prostora,zbog duga za najam od 140.000 kn+kamate,iselio,a ovaj ga tuži za 500.000 kn.za vrijeđanje časti i ugleda.Stvarno moralna vertikala,čovjek kojem se vjeruje.

VL
LI
Lisnjak
13:23 12.12.2014.

....jest da je dr. tudjman tamo postavio, ali to su takticke ratne lukavosti, koje je dr tudjman naucio od druga tita. pokusajmo se samo sjetit mosta na neretvi. samo sto bi reko keks, jadni most se nasao u hladnoj vodi. i sta da sad radis. nista. ko zna, zna. a zna se da je i drug tudjman pobjedio.

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
13:32 12.12.2014.

10. mjesto svjetskih zločinaca pouzdano i dugotrajno drži tito....a na listi 6 komunista !

VL
IB
Ivan Basar
11:48 12.12.2014.

@comparator - . . . i njegovo ponovo prizivanje nebi smijelo polaziti iz najvišeg mjesta vlasti u Hrvatskoj. Ovdje je rečeno sve. Biro gospodina Josipovića nije privatni biro, to je hrvatski ured. Ured predsjednika hrvatskog naroda, svog, našeg naroda. Privatniatni spektrum, garaža ili dnevna soba, to ne interesira, ali u tom uredu i taj ured sam, nije samo za lijeve, nije za desne i još manje za partizane i komuniste. To je neutralni ured svog hrvatskog naroda.

VL
Avatar gospic
gospic
14:24 12.12.2014.

Josipovica kandidirati za predsjednika Bjelorusije !

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.