Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENZIJE NA GRANICI
Povratak na članak

Grčki policajci vodenim topom pokušavali rastjerati migrante: Turci uzvratili suzavcem

Tenzije su se rasplamsale na grčko-turskoj kopnenoj granici rano u petak, a s turske strane ograde prema grčkim graničnim policajcima ispaljen je suzavac.

Komentari 42

Avatar southman
southman
12:54 06.03.2020.

Turci ih ne šalju na Bugarsku granicu jer bugari pucaju bez upozorenja. poslati grcima pomoć od bar 10.000 policajaca iz cijele EU. I dobro ih naoružati budu li Turci provocirali.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
13:02 06.03.2020.

Živjela Grčka. Grci i Bugari brane Europu os invazije muslimana. Sve europske zemlje bi trebale poslati pomoć. Policiju, vojsku. Europa se brani na granici s Turskom.

VL
Avatar Uskok
Uskok
13:07 06.03.2020.

Hrvatska vlada mora danas naručiti proizvodnju 2 milijuna pušaka VHS 2 od HS produkta. Hrvatska puška na hrvatskom ramenu. Treba podijeliti svima oružje i u slučaju agresije na granicu idemo ju svi braniti.

VL
KR
Krotila2
13:38 06.03.2020.

EU je korak do zvaničkog rata.Hermetički zatvoriti granicu s Turskom.

VL
Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
13:04 06.03.2020.

Samo silu ti divljaci razumiju. Vrijeme je da puške prorade.

VL
RO
rodjakStipe
13:39 06.03.2020.

Kineza 1,5 milijardi, Indijaca 1,2 milijarde, čovjek bi očekivao da će oni biti najveći migranti. Međutim, najveći migranti su kozohebi. Zašto? Zato što im je pustinjski varalica u svojoj knjizi dao zadaću da ovladaju cijelim svijetom, na ovaj ili onaj način. Ovi kozohebi upravo to rade.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
13:11 06.03.2020.

Hrvatska vlada treba podijeliti oružje hrvatskim dragovoljcima da čuvaju Hrvatsku, a HV poslati na tursku granicu. Treba pomoći Grcima i pucati bez upozorenja na azijatske horde koje napadaju Grke.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
13:13 06.03.2020.

Soroševci još vise na članku od Nine. Nisu dobili dojavu pa se vidi stvarni puls naroda. :))

VL
DU
Deleted user
14:02 06.03.2020.

Briselska bando što čekate? Šaljite Grcima pomoć pod hitno. Sultan je započeo invaziju. Utvrditi granice EU dok ne bude kasno.

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
14:06 06.03.2020.

Nešto mi nije jasno! I Grčka, i Bugarska, i Sj. Makedonija, i Srbija, i Mađarska, i Slovenija, i Italija, i Austrija, i Njemačka..sve te države znaju što bi radila vojisku na granicama, i sve one su imale ili imaju vojsku na granicama. Samo naš politički i vojni vrh ne zna što bi vojska radila na granicama. Pa zar su sve te države nesposobne, zatucane, priglupe, neodgovorne, nedemokratske, nehumane, itd....jedino je Hrvatska pametna, snažna, humana, odgovorna i mudra...jer se samo u njoj ne zna što bi vojiska radila na granicama. Naš politički vrh ili je potpuno bez smisla za državu i državnost...ili su nevjerojatno plitki, naivni i ograničeni...ili glume frajere zbog čega bi nas sve mogla uskoro boljeti glava!!!!!

VL
DU
Deleted user
13:31 06.03.2020.

Ma super: barem imaju vode za isprati oći od suzavca... Ma šalu na stranu: po invazijskoj vojsci treba olovom a ne vodom!

VL
DU
Deleted user
14:30 06.03.2020.

Neo-osmanlije nisu ništa naučile iz povijesti!

VL
OK
Omladinac koji to nije
18:03 06.03.2020.

Turska vrsi agresiju na Grcku.

VL
DU
Deleted user
14:40 06.03.2020.

Najjači komičar je Ranko Ostojić koji dovodi u pitanje ulogu i ovlasti HV u slučaju otvorene agresije migranata na RH. HV zajedno sa Policijom ima razraďene planove i to je jamac sigurnosti RH. Prvo, 2015.godine bilo je malo sreće pa ste migrante mogli slati u Njemaćku i sjevernije bez ikakve kontrole. Pustili.ste skoro.pola.milijuna ljudi kroz RH od kojih su se provukli teroristi koji su pobili ljude u Framcuskoj i Belgiji, a odnijeli bezbroj neistraženih infekcija i virusa. Tvoja politika Ranko može uspjeti samo na nenaseljenom otoku južno.od Argentine.

VL
JA
jadranko111
15:04 06.03.2020.

Bez ikakve lažne polit.korektnosti,jer nije vrijeme za to i situacija je vrlo ozbiljna, treba reći slijedeće,tj. nazvati stvari pravim imenom:ovo nije nikakva migrantska kriza nego invazija islamskog svijeta.To ne kažem ja nego Kamel Abderrahmani,Alžirac,islamski intelektualac, i nastavlja da je krajnji cilj uvijek isti,islamizacija svijeta,potčinjavanje nevjernika,samo su metode različite.On kaže: islam od početka dijeli svijet u 2 koncepta,prvi je Dar-al-Islam(kuća islama) gdje su većina,vlada šerijat,a drugi je Dar-al-Harb(kuća rata),gdje su manjina i gdje islam treba biti prenesen.Drugim riječima to je džihad,oružana borba,osvajanje tj. invazija.Ima po njemu i treći koncept Dar-al-Kufr tj.zemlje gdje je islam bio glavni i danas ga treba vratiti(npr.BiH,Alijina Islamska deklaracija,onemogućavanje bh. Hrvata da izaberu svog predstavnika u Predsjedništvo,itd..,a Erdoganu je Alija ostavio Bosnu u "amanet").Ovo govori islamski intelektualac koji želi korjenitu reformu svoje religije pa nećemo ga valjda nazvati islamofobom?,ili valjda zna što govori.Da zaključim situacija nije jednostavna što god nam naši političari pričali i ovo je problem koji će se protezati kroz dulje buduće vrijeme,pa i mi moramo biti spremni jer je dugoročno u pitanju možda i opstanak nas kao naroda i države.Pri tom trebamo bez pardona i ispričavanja,kao i druge države, koristiti sva moguća sredstva i sve metode da obranimo naš način života,našu vjeru(bili vjernik ili ne),bilo mirno,vojskom,žicom..kakogod

VL
DO
dolmar
15:58 06.03.2020.

Žalosno je na sto je sve spreman taj Turski diktator koko bi ostvario svoje ciljeve. Prvo je Siriju napunio tisucama terorista koji su ubijali sve prrd sobom,Zatim je zatvore napunio stotinama tisuća neistomišljenika. Uključio se direktno u rat na teritoriju druge međunarodno priznate suverene države... I sad na kraju pokušava destabilizirat cijelu Europu... Boze sačuvaj....

VL
DU
Deleted user
16:52 06.03.2020.

Ova sigurnosna prijetnja je prilika da NATO savez pokaže učinkovitost, Turska je ugrozila sigurnost onih kojima bi trebala biti saveznik stoga bi na izvanrednoj sjednici NATO-a trebalo njeno članstvo biti suspendirano, a Američka vojska skupa sa vojskama ostalih članica poslane na granicu NATO-a i Turske

VL
PL
@ploto@
16:56 06.03.2020.

To je ništa drugi nego agresija Turske na Grčku i EU.Sad vidite što znači NATO i zašto EU nema svoju vojsku. Ovako i Ameri i Turci nas mogu ucjenjivati.

VL
Avatar Gelipter
Gelipter
13:01 06.03.2020.

Naslov videa: (Climate Change Can Make The Middle-East 'Too Hot For Human Survival) Jel treba još kakav dokaz?

VL
Avatar LindaHO92
LindaHO92
10:50 07.03.2020.

Elizabeth, 37. bxes.xyz/d962097

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.