Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSOJNIKU

Granična policija zaustavila muškarca zbog putne torbe. Sadržaj koji su pronašli ih iznenadio

Putna prtljaga
Grgo Jelavic/PIXSELL
16.09.2023.
u 15:14

Droga je uz potvrdu oduzeta, javljaju, a 32-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je drogu nabavio u Bosni i Hercegovini s namjerom njene dalje preprodaje

Granična policija u Osojniku kod prijelaza s BiH jučer je u poslijepodnevnim satima uočila muškarca s većom putnom torbom koji im se činio sumnjiv, izvijestili su ove subote. Ubrzo su ga zaustavili i pronašli veću količinu droge.

- Obzirom na sumnjivo mjesto zaticanja, policijski su službenici posumnjali da se radi o krijumčarenju, te su sumnjivu osobu zaustavili i utvrdili da se radi o 32-godišnjem hrvatskom državljaninu. Pregledom torbe utvrđeno je da se u njoj nalazi marihuana i to 11 pakiranja ukupne težine 11.184 grama koja u sebi sadrži visoku razinu THC-a - izvijestili su. 

Droga je uz potvrdu oduzeta, javljaju, a 32-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je drogu nabavio u Bosni i Hercegovini s namjerom njene dalje preprodaje na području Dubrovnika i okolice. Zbog svega navedenog, muškarac je i priveden. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Radujte se, Zagrepčani! Nakon više od četiri godine, postavljeni novi satovi na zvonik Crkve svetog Marka

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Stradun
Stradun
18:50 16.09.2023.

Mjesto Osojnik . Poviše Dubrovnika. Idem na Osojnik, a ne u Osojnik.

TU
TutoBruto
16:47 16.09.2023.

Zašto su njega zaustavili a tisuće migranata može ući kroz bilo koju šikaru u lijepu našu? Mislite da ne nose drogu?

MI
mikimouse12
15:44 16.09.2023.

Po slici I tekstu pomislis da je covjek htio sa koferom pjeske preko granice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije