Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balkanski biznis

Hrvatski vozač slovenskom policajcu ponudio 50 eura pa dodao još 100

10.12..2010.,Bregana - Granicni prijelaz Bregana. Hrvatsko-Slovenska granica. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
12.08.2017.
u 11:53

Policajac je tijekom rutinske kontrole teretnog vozila s prikolicom utvrdio da je u njega umetnut tahograf nekog drugog kamiona, nakon čega mu je vozač odmah ponudio 50 eura...

Na graničnom prijelazu Jelšane uhićen je 42-godišnji hrvatski vozač kamiona pod optužbom da je htio podmititi slovenskog policajca, piše 24ur.

Policajac je tijekom rutinske kontrole teretnog vozila s prikolicom utvrdio da je u njega umetnut tahograf nekog drugog kamiona, nakon čega mu je vozač odmah ponudio 50 eura, što je službenik odbio.

Policajac mu rekao da neće primiti  mito, da bi mu vozač pokušao u desni džep staviti 100 eura. Policajac ga je upozorio da to ne radi i da pokupi taj novac, što je Hrvat odbio. Odmah nakon toga vozač je prijavljen i uhićen.  

Komentara 40

AM
Axis Mundi
12:53 12.08.2017.

sa Slovencima se nikad ne igraš, ali ne samo s njima. koliko je IQ tog vozača? razne su fore prolazile na granici, no manevarski prostor za "snalaženje" se drastično sužava. ponekad vozači "nemaju izbora" kod muljanja jer moraju ispoštovati zadanu satnicu tj. program pa zato nose paletu tahografa, međutim taj problem se treba riješavati tako da se pritisnu i kazne oni koji vozača na to prisiljavaju.

MA
Marvin
13:11 12.08.2017.

Ako je to istina , pitajte tog vozaca hoce li to opet uciniti .

TO
tolitol
12:30 12.08.2017.

I dobro da ga je ovaj prijavio. Nadam se da će mu odlijepiti paprenu kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije