Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆI PROIZVODI

Gradska tržnica Varaždin počela dostavljati namirinice do kućnog praga

Gradska tržnica Varaždin počela dostavljati namirinice do kućnog praga
Foto: Grad Varaždin
1/7
03.04.2020.
u 11:17

Dostava se obavlja samo na području grada Varaždina, uz cijenu od 20 kuna, odnosno 10 kuna za umirovljenike. Subotom i nedjeljom nema dostave.

Gradska tržnica Varaždin započela je s organiziranom dostavom domaćih namirnica od poljoprivrednika do domova građana.

- Omogućili smo svim našim građanima koji unatoč tome što dio tržnice privremeno ne radi, žele i dalje kupovati namirnice s varaždinskog placa od točno određenih poljoprivrednih proizvođača i žele biti sigurni u porijeklo namirnice, da imaju dostavu u svoje domove. Time pokazujemo odličnu organizaciju naše Gradske tržnice, a i svih naših službi, da se pravovremeno odazovu u svakoj situaciji i da smo svi na usluzi našim građanima - rekao je gradonačelnik Ivan Čehok.

Direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar kaže da je više od 30 OPG-a svakodnevno dostavlja svježe namirnice. Ono što se naruči do 10 sati, idući dan je dostavljeno na kućni prag.

Gradska tržnica narudžbe zaprima svakim radnim danom od 7.30 do 10 sati na broj telefona 320-956 ili email: info@varazdinskiplac.hr. Dostava se obavlja samo na području grada Varaždina, uz cijenu od 20 kuna, odnosno 10 kuna za umirovljenike. Subotom i nedjeljom nema dostave.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije