Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nediljko dujić

Gradonačelniku Skradina uvjetna presuda zbog zloporabe položaja

nediljko dujić
Arhiva VL
26.04.2010.
u 15:06

Teretili su ga da je protupravno i protivno interesima službe kao predsjednik Nadzornog odbora, odnosno član Skupštine javnih poduzeća, Vodovoda i odvodnje i Hrvatskih cesta uzeo 147.080 kuna.

ŠIBENIK - Zbog zloporabe položaja i ovlasti Nediljko Dujić, aktualni gradonačelnik Skradina, danas je nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine. Sudac Branko Ivić proglasio ga je krivim za primanje naknada u Nadzornom odboru Cesta Šibenik, dok ga je zbog nejasnog zakona za Vodovod morao osloboditi.

Podsjetimo, optužnica je Dujića teretila da je od 24. listopada 2003. godine do 1. prosinca 2005. godine protupravno i protivno interesima službe kao predsjednik Nadzornog odbora, odnosno član Skupštine javnih poduzeća, Vodovoda i odvodnje i Hrvatskih cesta uzeo 147.080 kuna na ime nezakonito isplaćenih naknada.

Gradonačelnik Skradina u međuvremenu je sav novac vratio.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:59 26.04.2010.

Gle čuda! U međuvremenu je sav novac vratio! I jurica je sav novac vratio. I to ne u međuvremenu nego ćim je otkriven.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije