Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADINA ULAGANJA

Gradonačelnik Otoka: Penava opet laže, željan je medijske pažnje

Zagreb: Sabor prijedlogu zakona o vodi za ljudsku potrošnju
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
27.07.2023.
u 09:13

"Nijedna Vlada kao ova naša nije toliko ulagala u projekte diljem Lijepe naše, zaštitu građana u svim krizama i bolji životni standard. Projektom Slavonija potičemo gospodarsku revitalizaciju istoka, brojne investicije i nova radna mjesta. Dosad je za 5 slavonskih županija ugovoreno 2.92 milijarde eura. To su rezultati naše Vlade!", poručio je Josip Šarić.

Gradonačelnik grada Otoka, Josip Šarić, optužio je Ivana Penavu da "opet laže". Šarić smatra kako je Penava željan medijske pažnje održava pressicu u kojoj napada Vladu i stranku kojoj duguje najveći dio svoje karijere. Dok Vlada, istovremeno,  poduzima sve mjere kako bi riješila posljedica olujnog nevremena i afričke svinjske kuge koja je zahvatila istok Hrvatske.

"Nijedna Vlada kao ova naša nije toliko ulagala u projekte diljem Lijepe naše, zaštitu građana u svim krizama i bolji životni standard. Projektom Slavonija potičemo gospodarsku revitalizaciju istoka, brojne investicije i nova radna mjesta. Dosad je za 5 slavonskih županija ugovoreno 2.92 milijarde eura.

To su rezultati naše Vlade! Ako g. Penava ima određenih problema, neka se slobodno obrati Milanoviću koji se stavio na čelo nesposobne oporbe. Ali kada se dotični vrati sa svog ljetovanja na Hvaru.", napisao je Šarić u svojoj objavi na Facebooku. Zahvalio je i vojsci, policiji, civinoj zaštiti, vatrogascima, HGSS-u, volonterima i svima koji pomažu Otoku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Reakcija Damira Habijana na izjave Marije Selak Raspudić

Komentara 8

Avatar Grubi
Grubi
15:17 27.07.2023.

Otok je dobio status grada pod ovim gradonacelnikom, demografski absolutno broj jedan, ekonomski uspjesan.

Avatar Bruno
Bruno
15:21 27.07.2023.

Penava je do nedavno govorio isto, onda dobio "ponudu😍

BA
Barba56
11:18 27.07.2023.

Za tebe nisam nikad cuo tako da ne znam tko trazi medijsku paznju ti ili gospodin Penava . Rezultate tvoje vlade vidimo po opustosenim Slavonskim selima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije