Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišel Jakšić i Marina Horvat

Gradonačelnik Koprivnice i županijska pročelnica vjenčali se na skromnoj svadbi, a potom krstili curicu

Foto: Marko Horvat
1/5
28.08.2021.
u 14:03

Koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik te županijska pročelnica odlučili su se za skromnu svadbenu svečanost na koju su pozvali užu rodbinu i bliske prijatelje.

Mišel Jakšić i Marina Horvat vjenčali su se u subotu u matičnom uredu u Koprivnici, a nešto kasnije curicu Iris, koju su dobili u svibnju, krstili su u župnoj crkvi u središtu grada.

Koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik te županijska pročelnica odlučili su se za skromnu svadbenu svečanost na koju su pozvali užu rodbinu i bliske prijatelje. Ukupno 40 osoba.

Komentara 15

AM
ante_maja
19:42 28.08.2021.

kakva je to komunjara kad krsti djete!?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:04 29.08.2021.

Svadbu je imao na OPG imanju koje godinama uspješno posluje s Gradom-sukob interesa.

IV
ivica.vranjic
08:41 29.08.2021.

Ni Podravci nisu kaj su bili. Ne idu više prek u Mađarsku delati svadbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije