Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dosta je zavlačenja!'

Gradonačelnik će prosvjedovati ispred Zmajlovićeva ministarstva

Goran Habuš
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
14.10.2015.
u 20:48

Pozvao je sve zainteresirane građane da mu se priključe

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš (HNS) najavio je za sutra, u četvrtak, u 10.30 sati prosvjed na ulazu u zgradu Ministarstva zaštite okoliša i prirode u Zagrebu, u kojoj je smješten i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Javnost će, najavljuje, upoznati s najnovijom situacijom oko rješavanja problema s nagomilanim balama smeća u Varaždinu. Pozvao je sve zainteresirane građane da mu se priključe u akciji kojom želi upozoriti na okolnosti koje sprječavaju rješavanje problema.

Prosvjed koji je nazvao "Dosta je zavlačenja!" počet će u 9 sati na prilaznoj cesti prema odlagalištu bala u Brezju pokraj Varaždina, gdje će se formirati kolona automobila i krenuti prema Zagrebu.

>> Habuš se uplašio da neće naplatiti 16,5 mil. kn duga

>> Varaždinski HDZ: Habuš ugrožava ulaganje vrijedno 52 milijuna eura

Komentara 8

Avatar guten_tag
guten_tag
21:41 14.10.2015.

protiv koga će prosvjedovati? uništili ste tužbama investitora koji je napravio tvornicu za preradu otpada. sud rješava tužbu investitora i ako dobiju presudu tko će platiti odštetu? oni koji su izabrali habuša i ostale neka uživaju u mirisima svoga smeća. nije vam ga nitko tamo dovezao i ostavio već ste ga sami stvorili a niste ga zbrinuli. da bi se odvezlo 100 tisuća tona otpada bilo bi potrebno 5000 kamiona pod uvjetom da mogu utovariti 20 tona po kamionu što najvjerojatnije nije moguće radi gabarita tereta. godinama je lokalna vlast minirala taj problem pa čak i sudsku presudu kojom se odobrava rad pogona za preradu otpada. kome se onda žalite jer da pogon radi bili bi ljudi zaposleni i dio otpada obrađen.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
23:20 14.10.2015.

Lijepi protiv još ljepšeg!! Napet ishod... :)

DU
Deleted user
06:28 15.10.2015.

moštek se vu vino pretvara pak habušu maligani delaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije