Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.09.2014. u 12:00

Šira javnost tek se treba putem „interaktivnog softvera“ i animiranog spota upoznati s novim uputama za hodanje

Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog sustava, zadužio je dva službenika za provedbu akcije prevencije spoticanja u ravnini kretanja. Šira javnost tek se treba putem „interaktivnog softvera“ i animiranog spota upoznati s novim uputama za hodanje, a Slobodna je akciju već usporedila s montipajtonovskim ministarstvom smiješnog hoda. Akcija za promicanje hodanja bez padanja potekla je iz EU, odakle je stigla i definicija poskliznuća do kojeg dolazi kada se đon obuće odvoji od podloge, a „noge počnu kretati brže od gornjeg dijela tijela“. Svima na znanje i ravnanje pred padanje.

Želi na Pantovčak da bi uveo poljoprivredu bez kopanja

Ivan Bavčević, 36-godišnji trener za osobni razvoj, nimalo ne dvoji kad je riječ o njegovoj kandidaturi za hrvatskog predsjednika. Odluku o kandidaturi splitski life coach donio je još u lipnju kad su mu, dok je meditirao, sinule brojne ideje i pojavio se “dubok unutarnji osjećaj” da je “odličan materijal za predsjednika Republike”. Bavčevićev predsjednički program predstavljen u Slobodnoj uključuje i vrlo originalna rješenja poput zalaganja za “poljoprivredu bez kopanja”. O oranju da se i ne govori.

Kujundžić se ne bi kandidirao osobno, ljudski bi

Milan Kujundžić, predsjednik Hrvatske zore, nastavlja lavirati s kandidaturom za predsjednika. Upravo je konstatirao da „s osobnog aspekta uopće ne želi biti kandidat“, ali „s onog ljudskog“ želi. Odluku, ljudsku i osobnu, i dalje čekamo.

Dugo iznadprosječno toplo ljeto Zorana Vakule

Zoran Vakula, glavni meteorolog HRT-a, voli prosipati duhovitosti s malih ekrana, ali nisu mu najbolje sjele učestale bodlje na njegov račun nakon nepreciznih vremenskih prognoza. Posebno ga žulja podsjećanje da je u lipnju suvereno najavio dugo i toplo ljeto, a dočekali smo najdužu jesen u novijoj povijesti. Vakula sada u razgovoru za Index tvrdi da su urednici njegove prognoze u želji za senzacijama krivo prenijeli. Nije on, kaže, u lipnju prognozirao dugo toplo ljeto, već „veliku vjerojatnost iznadprosječno toplih mjeseci“ dodavši da su se prognoze iznadprosječnosti ovog ljeta „prilično ostvarile“. Ima glavni prisavski prognostičar pravo, ljeto jest bilo iznadprosječno, ali kišno.

Komentara 4

DU
Deleted user
12:39 16.09.2014.

o čemu je ovaj članak

ZD
zdepar
19:24 16.09.2014.

vježbajte padanje, dobro će vam doći

DU
Deleted user
11:02 17.09.2014.

Da je dobro pogledao pod po kojem hoda Mrsić, Jurković nam je mogao, umjesto izrugujućeg komentara, sam dati savjet kako po njemu hodati, naročito ako si ženskog roda i imaš cipele s petom ( ne štikle!). Što se trgova i i ulicau Zagrebu tiče, u koje se ulažu veliki novci, situacija nije bolja na na glavmnom trgu ni u ostaloj pješačkoj zoni- nije teško iskrenuti gležanj. Jurković bi za probu kako hodati ,mogao malo prošetati i Preradovićevom ulicom, toliko rupa i graba po pločnicima treba tražiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije