Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.08.2014. u 12:00

Nela Sršen, poznata liječnica, mogla bi ostati bez titule počasne konzulice RH u Italiji zbog izjave u Slobodnoj da „Dario Kordić utjelovljuje pojam Hrvat“.

Nahvalila Kordića pa rekla da se nespretno izrazila

Nela Sršen, poznata liječnica, mogla bi ostati bez titule počasne konzulice RH u Italiji zbog izjave u Slobodnoj da „Dario Kordić utjelovljuje pojam Hrvat“. U Ministarstvu vanjskih poslova nemaju namjeru tolerirati ispad konzulice Sršen koja je pravomoćno osuđenog ratnog zločinca pohvalila zbog „istinskog dostojanstva, osjećaja blaženosti i spokoja te superiorne dimenzije svijesti“. Suočena s posljedicama nediplomatskog istupa, konzulica Sršen okrenula je ploču pa sada tvrdi da se „nespretno izrazila“. Ništa od dostojanstva, blaženstva, spokoja i superiorne dimenzije svijesti.

Zadarski sudac želi uvesti reda u godišnje odmore

Željko Rogić, predsjednik Općinskog suda u Zadru, misli da građani ljeti predugo čekaju na rješavanje predmeta jer je prevelik broj ljudi iz državne administracije istodobno na odmoru. „Trebalo bi uvesti pravilo po kojemu bi kroz tri ljetna mjeseca radila najmanje jedna trećina zaposlenih u državnim institucijama i javnom sektoru“, predlaže u Slobodnoj Rogić, kojeg će sigurno vrlo brzo netko prozvati zbog narušavanja prava službenika na odmor baš kad oni to žele.

Sve što niste željeli znati o šopingu Anke Mrak Taritaš

Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva, u povodu otvaranja robne kuće Ikea izjavila je novinarima da će „u prvi šoping za mjesec dana i najprije će kupiti posteljinu“. To je ta informacija koja nam je nedostajala.

Mamić mjesečno bogatiji za 1000 kuna i 40.000 eura

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, koji, prema vlastitim riječima, radi za plaću od 11.000 kuna, može uskoro računati s nešto višim mjesečnim prihodima. Oko 1000 kuna dobit će više zbog najavljene promjene porezne stope, ali to je sitnica u odnosu na povišicu koja mu je (ne)očekivano stigla iz Madrida, odakle mu dolazi mjesečna povišica od oko 40.000 eura. Rezultat je to novog ugovora koji je s Realom potpisao Luka Modrić prema kojem mu je godišnja plaća narasla s oko 4,5 na čak 7 milijuna eura. Kako Mamić ima s igračem građanski ugovor na temelju kojeg mu je ovaj dužan isplaćivati 20 posto primanja, ispada da je povišicu dobio i on.

>> Grčić se hvali rezultatima ministrice Mrak Taritaš

>> U bolnici zaposlili 57-godišnju pripravnicu

Komentara 39

VE
verakruz
12:10 22.08.2014.

Dario Kordić je legenda BiH Hrvata... Bio i ostao. Ne samo da nije uprljao ruke zločinom, nego je bio na čelu obrane svog naroda u središnjoj Bosni. Kao takav zaslužuje sav respekt i divljenje svakog hrvatskog domoljuba. O izdajnicima govore njihova djela i riječi.

NO
novalastavica
12:23 22.08.2014.

Osudjen po zapovijednoj odgovornosti iako Mazda nije naredio zlocine. Koliko bi Broz zasluzio robije skupa sa svojim komunistickim zlocincima zatotine tisuca pobijenih Hrvata bez sudjena da se gleda pravda I istina. No najveci zlocinci u "demokratskoj " Hrvatskoj (komunjarstanu" ) ) su idoli nehrvatske manjine na vlasti.

BI
billynik
12:39 22.08.2014.

Kordić je svoje odležao i ne vidim nikakvog razloga da ga se sada sotonizira kako bi ovi mrzitelji svega hrvatskog htjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije