Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plima poharala vrtić

Građani Nina optužuju Grad da umjesto djece useljava bildere

vrtić
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
17.02.2015.
u 12:40

Ovo je dio optužbi na račun ninske gradske uprave koje su stigle e-mailom Večernjem listu i u kojem se tvrdi da se u Ninu hvale uređenjem Nina i nagradama, a da nisu sposobni urediti jedan običan vrtić

Grad Nin uređuje teretanu u bivšim prostorijama Gradskog poglavarstva, a tamo se trebao urediti dječji vrtić. Najstrašnije je što su u Ninu sadašnje prostorije dječjeg vrtića koje poplavljuju, na ulazu se nalaze vreće s pijeskom da more ne prodire u prostoriju, a malu djecu svakog dana ostavljamo u smrdljivim prostorijama i roditelji su zato nezadovoljni...

Ovo je dio optužbi na račun ninske gradske uprave koje su stigle e-mailom Večernjem listu i u kojem se tvrdi da se u Ninu hvale uređenjem Nina i nagradama, a da nisu sposobni urediti jedan običan vrtić, ali i da Grad Nin ima ima novaca za sprave za tereratnu.

- Mi roditelji radovali smo se kada se govorilo da će dječji vrtić do izgradnje nove zgrade preseliti u prostorije bivše gradske uprave. Sada se umjesto vrtića uređuje teretana u bivšim prostorima gradske uprave - ističe se u e-mailu. U ninskoj gradskoj upravi sve demantiraju i tvrde da su autori e-maila zlonamjerni.

- Nikada tamo nije trebao biti dječji vrtić i to je laž, a i nema smisla. Prije nekoliko mjeseci zbog plime je more prodrlo u objekte uz more, pa i u vrtić, ali to je sanirano. Mi smo ipak napravili projekt za izgradnju novog vrtića vrijednog milijune eura i za ta sredstva ćemo se natjecati prema EU fondovima i već imamo i građevinsku. Teretana se uređuje na temelju projekta tvrtke Nin turizam i ona će biti ekonomski isplativa i bit će i zaposlenja. Da smo tu preselili vrtić djeca bi imala iste uvjete kao i u postojećem vrtiću i stoga ćemo i graditi drugi - rekao nam je Emil Ćurko gradonačelnik Nina.

>>Majke dostavile Borisu Miletiću 'pune' pelene

>>Cijene vrtića iste – za puni boravak od 600 do 150 kuna

Komentara 1

OB
ObrenM
12:59 17.02.2015.

Bilderi ce pridonjeti demografskom boljitku hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije