Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVOĐENJE EURA
Povratak na članak

Građani će krajem godine imati problema s bankomatima

Kako imamo jako mnogo bankomata u Republici Hrvatskoj, to je prilično dugotrajan proces gdje bi se trebalo sve bankomatske kasete prilagoditi, objasnio je Tihomir Mavriček, izvršni direktor Sektora za gotov novac HNB-a

Komentari 4

Avatar kenshi
kenshi
09:33 04.07.2022.

Građani će imati puno veće probleme zbog uvođenje Eura nego samo s bankomatima.

VL
TO
TORQUEMADA
21:43 05.07.2022.

Dok ovo čitam, plačem, a moje suze usporedive su s onim Neronovim što ih je sakupljao u lakrimarij, staklenu napravicu namijenjenu upravo za mjerenje intenziteta tuge dok gori Rim kojeg je sam zapalio. Pa nismo ni prva ni jedina zemlja koja je prošla kroz zamjenu novčanica, pa teko ni bankomati nisu neko novo i neistraženo područje. Uza sve što nam se trenutno sprema, vrlo je lako moguće da mnogima do kraja godine bankomati uopće neće ni trebati.

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
16:51 04.07.2022.

Ja nemam nikakva probleme sa bankomatima. Uvijek ih oni imaju sa mnom.

VL
DU
Deleted user
09:38 04.07.2022.

60% Hrvata nema doma novac za hitne slučajeve, 60% Hrvata nigdje neće ovo ljeto putovati premda im je more udaljeno svega 2-3 h vožnje! Nama je dobro samo mi to ne razumijemo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.