Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško se ozlijedila

Grad mora ženi platiti 24.500 eura: Prije deset godina pala je zbog snijega i leda na nogostupu

Varaždin: Snijeg koji pada stvara mnoge probleme gra?anima
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
31.01.2024.
u 19:57

Žena je navela kako je u toj “nezgodi tjelesno i duševno stradala i zadobila prijelom desne potkoljenice”

Nakon što se teško ozlijedila u padu na poledici i snijegu na neočišćenom nogostupu, Grad Varaždin mora ženi platiti 24.500 eura. Presuda je danas donesena, a pad se dogodio prije točno deset godina. 

U tužbi protiv Grada žena je navela kako je u toj “nezgodi tjelesno i duševno stradala i zadobila prijelom desne potkoljenice”. Sudsko-medicinski vještak ustanovio je kako je “zadobila spiralni prijelom donjeg dijela desne koljenične kosti i poprečni prijelom maleola lisne kosti uz pomak ulomaka jer je pala na nogostupu na ledu”, prenosi Danica.

Kod žene je nastala duboka venska tromboza desne noge. Nakon što je prijelom zarastao, odstranjen joj je osteosintetski materijal iz noge, ali je tada došlo došlo do infekcije operativne rane. Rana je zarastala dva mjeseca.

Sudac je ženi dosudio 14.500 eura odštete te 10.000 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna, a Grad se na nju može žaliti.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mirko_Motika
22:05 31.01.2024.

nakon 10 godina nepravomoćna presuda. treba plaće povećati

GE
generacija57
20:51 31.01.2024.

A jel' imala zimske gume?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije