Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović

'Vlast je gluha i slijepa na probleme, a na upozorenja iz EU odmahuje rukom'

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/4
21.11.2014.
u 20:46

Pred stranačkim kolegama dodala je i kako "gospodin predsjednik u odlasku" već pet godina šuti te nema mišljenje ni o jednom važnom pitanju

 – Nezaposlenost, proračunski deficit, pad BDP-a, vanjski dug, problemi su na koje je ova vlast gluha i slijepa, a rukom odmahuje i na upozorenja iz EU – poručila je večeras u Osijeku HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu RH Kolinda Grabar Kitarović govoreći na svečanoj sjednici obilježavanja 25. godišnjice osnutka HDZ-a u Osijeku.

Pred stranačkim kolegama dodala je i kako "gospodin predsjednik u odlasku" već pet godina šuti te nema mišljenje ni o jednom važnom pitanju. – Znate li da je u tih pet godina potrošio 240 milijuna kuna zato da bi šutio? – pitala je okupljene kolege Grabar Kitarović. Predstavljajući svoj predsjednički program, poručila im je kako je "HDZ duša Osijeka, ali i da je Osijek duša HDZ-a" te podsjetila kako je najveći broj utemeljitelja HDZ-a upravo iz Osijeka. Obilježavanju 25. godišnjice osnutka osječkog HDZ-a u Hrvatskom narodnom kazalištu nazočio je i osječki gradonačelnik Ivan Vrkić.

>> Borit ću se za strože kazne pedofilima, pa i kemijsku kastraciju

Komentara 72

DR
Drzinedaj
21:30 21.11.2014.

Neće još dugo, fala bogu

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:15 21.11.2014.

Tko je ozbiljan ikad mislio da će raznorazni josipovići, grčići, jovanovići, jovići, pusići i ovakvi raditi za hrvatski interes... Znamo gdje im je glavni grad.

UI
Uvijek_iskreno
21:51 21.11.2014.

Crvenima se blizi kraj, uskoro vise necemo gledati njih i njihovu nesposobnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije