Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor s Lavrovom
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Trebamo pomoć ruske strane da Agrokor stane na noge

O stanju u najvećoj hrvatskoj privatnoj tvrtki šefica države razgovarala je s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom na marginama Opće skupštine UN-a u New Yorku

Komentari 20

Avatar southman
southman
21:03 25.09.2018.

Rusi trebaju pomoći da Agrokor iziđe na rusko tržište ! To je i njihov interes kao 45%-im vlasnicima Agrokora !

VL
TT
TTjac
21:12 25.09.2018.

Samo zovi Ruse, pa njihovi zastupnici na Balkanu su Srbi, koja plitka pamet. Uz to, naša genijalna politika provocira Ruse podrškom Ukrajincima. Mi smo izabrali zapad, a na kraju evo nas opet s istočnom braćom. Koja pušiona.

VL
AU
aunick
03:36 26.09.2018.

Ako uzmemo da je politika umjetnost trazenja moguceg, da je to igra u kojoj svi dionici svjetske politike ucestvuju, onda su Rusi, po svom izboru dosli u Hrvatsku i sad su tu gdje jesu. Njihov trud moze donijeti dobit ali mogu na to i dugo cekati. Tesko da ce oni pokusati siriti svoj interes u Hrvatskoj ukoliko Hrvatska ne otvori vrata vecih boljitaka za njihov financijski angazman. Oni bi naravno htjeli politicki utjecaj no ja vjerujem da su Hrvatski politicari dovoljno mudri da brane svoj nacionalni interes. Rusi kod nas Hrvata neocekivaju veliku ljubav, mi nismo Srbi, nama oni ne trebaju da bi se osjecali jacim, nama nesmeta odredjeno ulaganje ali na cisto poslovnom odnosu. Iz vaseg interesa ste ulozili u Hrvatsku privredu gospodo Rusi. Ako zelite dividendu morate je zaraditi kao suvlasnici a ne kao gazde. Ne zelite li cekati na porast vrijednosti dionica Agrokora prodajte po sadasnjoj cijeni i uzmite gubitak, ako to ne odgovara zasucite rukave i radite na dizanju firme. To vam i predsjednica govori.

VL
Avatar Maks:
Maks:
22:12 25.09.2018.

Hrvatska ima pravu i sposobnu predsjednicu, vrhunsku politicarku i domoljuba. Nema konkurencije na balkanu , (pogledajte jad u komsiluku) u EU joj konkurencija jedino Merkel.

VL
DU
Deleted user
00:00 26.09.2018.

Što ima novoga oko ubojstva dva Ruska novinara u Panjanima pokraj Hrvatske Kostajnice 1991 Kurinoja i Nogina?? kada će uhićenja po BiH i Novom Sadu??

VL
DU
Deleted user
00:00 26.09.2018.

HDZ je riješio probleme Agrokora barem se time hvale kao velikim uspjehom

VL
DI
Direkt
22:17 25.09.2018.

Kraljica gluposti!

VL
ST
stefj
21:36 25.09.2018.

Eh da, kada treba lova za uhljebe, ne pita se od kuda dolazi... Agrokor samo na osnovu plaća uplaćuje u proračun mjesečno nekih 300 mil. Kn, kada se na to dodaju PDV, trošarine i ostali nameti, pa kada se na to dodaju i parafiskalni nameti, mjesečno plaćanje premašuje milijardu.... Sad zamislite da uskratite taj novac uhljebima, pa izbezumili bi se isti tren. Da Agrokor propadne, naravno da bi se dio novca prelio drugdje, no dio tog prihoda bi nestao na duže vrijeme...

VL
RA
raga
00:09 26.09.2018.

ova je stvarno ko vegeta.u sve se mješa!

VL
GV
golub Vaso
21:35 25.09.2018.

molite Ruse za pomoć a služiš interesima buzina na štetu hrvatske nekim uspravnicama, dok anemični radi nepotrebni LNG terminal

VL
GV
golub Vaso
21:37 25.09.2018.

neka hrvatska ako je suverena država ukine sankcije protiv Rusije i poveća trg razmjenu, to bi bila najveća pomoć

VL
PO
pointmaker
21:21 25.09.2018.

čekaj malo genijalka a za kaj ste donosili lexagrokor??? potrpali milijune u džepove da rusi nebi preuzeli...šatro. kaj sad? nenormalno od kud sada ovaj okret od amera???

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
21:22 25.09.2018.

ruska kraljica

VL
SM
smalto
21:36 25.09.2018.

Ljudi nemojte slusati ovu gubitnicu, vas ce zapadni centri moci sravniti sa zemljom ako im uselite istocnu polutku u Europu. Vidjeli ste kako je Srbija prosla '90-ih, sada ste i vi na udaru. Dozvoliti Istoku da ti znosi puste miliardeee iz Europe od primarnih resursa, energenata, nafte, struje, hrane i vode, pa to znaci ne iskopati sam sebi GROB, nego septicku jametinu i zaliti se govnima po glavi. Pa mene uopce ne cudi da njih gradjani gadjaju govnima, posto oni nista drugo, glupi kakvi su, osim govana i nisu. Znaci ili ce vam se desiti ovo ili ce zapadna Europa podici zid s vama i idete pod rusku cizmu. Rusi jesu pametni za sebe, a vi cete proci isto kao i Sirija, ako vas oni od Zapada budu branili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.