Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Beogradu
Povratak na članak

Grabar-Kitarović Vučiću poklonila hrvatske čokolade: 'Prihvatio sam ih s oduševljenjem'

Hrvatska predsjednica susrela se s Aleksandrom Vučićem s kojim će održati bilateralni sastanak

Komentari 171

Avatar MK
MK
14:59 23.06.2017.

Da je Ivo Yusipovic predsjednik, ponudio bi Aleksandru Vucicu da se zajedno bore protiv ustaske zmije i spomen obiljezja Hrvatskim Oruzanim Snagama koje su branile Hrvatsku od komunisticke i cetnicke agresije!

VL
Avatar Bruno
Bruno
15:06 23.06.2017.

Bravo predsjednice, ima se o cemu razgovarati radilo se i o najvecim neprijateljima. Razgovaraju i pregovaraju zaracene strane i u tijeku najveceg rata, kako i zasto ne bi u miru. Nismo zatucani bedaci koji se neznaju pomaknuti s mjesta.

VL
Avatar MK
MK
14:55 23.06.2017.

Da je Ivo Yusipovic predsjednik, on bi izjednacavao Agresiju na Hrvatsku i Ovcaru sa Paulin Dvorom... Zapravo ne "bi" nego "je"...

VL
DI
Dingač
15:01 23.06.2017.

e sad. kad je već tamo predsjednica nek zatraži da Srbija prvo plati ratnu odštetu pa onda možemo polako normalizirati susjedske odnose. što se ovi naši političari plaše zatražiti ratnu odštetu od zločinačke države koja nam je toliko zla učinila?

VL
MO
mobitel20
15:08 23.06.2017.

Bravo Predsjednice ! Ne obracaj paznju na ove neuke ili pak zlonamjerne trolove koji kao, zamjeraju sto si tamo isla. Pa i usred rata svjetske velesile su kontaktirale jer moraju barem razmjeniti zarobljenike, hehe...a ovdje imamo granicnu drzavu koju nismoo birali kao takvu, od njihive agresije i zlocina proslo je 20 i vise godina a nisu rjesenj niti nestali a kamoli da bi odustali od velikosrpske mitomanije. Logicno je da se razgovara, to i svi oko nas ocekuju, a vazno je da znamo da nista neces uraditi na nasu stetu. Za razliku od prethodnika...Uostalom taj neoradikal je bio u ZG a u diplomaciji postoji i reciprocitet...Najfetinije prizemne podvale jugotrolera koji te kao, pokusavaju diskreditirati sa hinjenih "desnih" pozicija su tako blasfemicni da se grohotom smijemo.

VL
MA
MarkoKosmicki
15:18 23.06.2017.

omladino,sto je pljuvacina na osobu,zar vi nemate pametnijeg posla recimo pripremati se za ispite da niste na grbaci jos desetak godinasvojim roditeljima,vi nesto razumijete,daj skinite se i radite nesto korisno,prosetajte susedovog peseka i tako zaradite za pljugu i kavu

VL
CE
centirion
15:10 23.06.2017.

Japanska poslovica kaže! "Osluškuj, i drži svoje neprijatelje blizu!" A to upravo HR predsjednica KGK i radi!

VL
NE
Neonacionalist
15:15 23.06.2017.

Dokle god Srbi sanjaju Veliku Srbiju a ima ih mnogo dotle mira na ovim prostorima neće biti ne samo između Hrvata i Srba nego i Srba sa Muslimanima, Kosovarima tj.Albancima, pa i Crnogorcima . Dakle , kada jednom Srbi prihvatee realnost granica kakve jesu i odreknu se svojih pretenzija prema susjednim narodima i državama onda će se formirati i uvjeti za trajni mir i stabilnost ovih prostora . Kada jednom Srbi shvate ako se to ikada dogodi da sreća i blagostanje nekog naroda ne leži u veličini teritorija koju posjeduje nego u ekonomskom razvoju i prosperitetu , no istini za volju nisu ni oni toliko krivi , velike sile su im omogučile i dozvolile da znatno prošire svoj teritorij još u Balkanskim ratovima a potom i nakon 1.svj.rata dajuči im Jugoslaviju na upravljanje ili u gazdinstvo , one su od njih napravile svojevrsnog balkanskog frankeštajna , i nakon ovog rata su im dozvolili odnosno nagradili ih sa tzv.RS na polovici BIH nastalu etničkim čišćenjem i genocidom te time pokazali da se genocid isplati .

VL
Avatar Bruno
Bruno
15:22 23.06.2017.

Tako je, Srbiji treba pomoci da stigne u civilizaciju.

VL
Avatar Matija22
Matija22
15:09 23.06.2017.

mora se obaviti nekakav protokol radi EU to je samo jedan dan, poslije opet nećemo imati posla sa srbijom najmanje 10-tak godina šta manje posla s njima imati to bolje za nas

VL
KO
koraknaprijed
15:46 23.06.2017.

Govorila je i antihrvatskim izjavama srbijanskog vrha. "Bojim se da će biti još takvih izjava. Ukazat ću kolegi Vučiću da difamacija jedne ili druge strane neće pomoći nijednoj državi da se učini korak naprijed. Mi se ne bavimo Srbijom kaoo takvom. Svjesni smo prošlosti, ali želimo se okrenuti budućnosti. A Tomislav Nikolić nije priznavao postojanje hrvatske manjine u Hrvatskoj, govorio je da to što je netko katolik ne znači da je Hrvat, uglavnom je govorio o Bunjevcima... Ali najveća zapreka našem odnosu su bile izjave, koje je dao i pred svjedocima, na sastanku Brdo-Brijuni u Sarajevo da zapadna granica Srbije Virovitica-Karlovac-Karlobag znači legitiman politički program. S nekim tko ne priznaje BiH i pola Hrvatske ja ne mogu razgovarati", rekla je Grabar-Kitarović.

VL
VA
vadis
15:42 23.06.2017.

Pozdravljam suradnju i konacno unaprijedjenje odnosa izmedju Srbije i Hrvatske. Srbi i Hrvati su jako slicni narodi, isti jezik govorimo, ali radi tegobne proslosti odnosi su nikakvi. Povijest treba prepustiti povijesnicarima, zivjeti danas s pogledom na buducnost.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:27 23.06.2017.

Mora se pregovarati sa svakim, gori od cetnika su oni s petokrakom ima ih i kod nih i kod nas.

VL
BE
Beogradjan
16:09 23.06.2017.

Džaba je pljujete, Kolinda je pametna! Nije ona došla u Beograd što voli Vučića, ili Srpski narod, nego iz vlastitog i državnog interesa. Danas su u Beogradu lideri iz čitavog regiona i predstavnici više od pola sveta. ukupno oko 50000 zvanica. To je Kolindi idealna prilika da se pokaže i postigne mnoge dogovore. Hteli neki ili ne Beograd i Srbija gaze velikim korakom napred!!!

VL
DU
Deleted user
16:22 23.06.2017.

u kratko..moramo ih drzati na distanci i nisanu..nikad se nezna..

VL
JA
Jakob1
09:20 24.06.2017.

Choco diplomacija.Prosle godine srpske,sada hrvatske,ima li jos neko chocolade factory na tom ciganskom Balkanu?

VL
Avatar dobry
dobry
16:25 23.06.2017.

Svemoćni Pupi sredio joj prijem kod Vučića. Teško bi gospođa Predsjednica mogla drugačije do njega. Isto tako od Pupija i 3 SDSS ručice u Saboru doslovce ovisi stabilnost Vlade, države i osobna karijera Premijera Plenkovića. A to KOŠTA! Pupi rules!!

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
15:56 23.06.2017.

Predsjednica je ponos Hrvatske drzave.

VL
RA
rankovic
15:51 23.06.2017.

a gde je prevodilac, pošto njih dvoje govore dva različita jezika

VL
BI
binki
17:16 23.06.2017.

Kolinda je danas sretna žena našla je zemlju di ne mora čučati ispred ograde.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.