Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u duhu dobrosusjedskih odnosa
Povratak na članak

Grabar-Kitarović se sastala s Izetbegovićem. Razgovarali o otvorenim pitanjima

Kolinda Grabar-Kitarović i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović razgovarali su o bilateralnoj suradnji, otvorenim pitanjima i unaprjeđenju suradnje između Hrvatske i BiH

Komentari 156

BR
Brandfackel2
19:18 28.10.2017.

Ronine, vi trebate iz zahvalnosti svakog Franjinog vojnika ljubiti u stražnjicu jer bez Franje i njegove vojske vi bi danas imali udruge Žene Bihaća, Žene Kladuše itd...

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
19:26 28.10.2017.

Svaki dan bar jedan novi plus, drugi mandat siguran. Ovi iz Pasaluka si pojedu jetricu cim procitaju ime predsjednice.🚜🐓🐓🐓🐓🐓

VL
HR
Hrvatska
19:18 28.10.2017.

Nasa predsjednica najbolja je.

VL
DU
Deleted user
19:06 28.10.2017.

Cemu trilaterala izmedu BiH, Turske i Hrvatske? pogotovo poslije Izetbegovicevih insinuacija na racun Hrvatske.Covjek sve u zivotu moze izgubiti osim ponosa i dostojanstva.

VL
KR
Krotila
19:14 28.10.2017.

poturice bi li rađe volio tursku salvetu

VL
PR
prajdali100
19:29 28.10.2017.

Izetbegovic je nepouzdan prevrtljiv tip s kojim ne treba imati posla.

VL
PR
prajdali100
19:27 28.10.2017.

Poslije svega zašto pricati sa Izetbegovicem? U kom svojstvu je taj čovjek došao u Dubrovnik ?Koga on predstavlja ? SDA !!!? Ovo predsjednici nije trebalo.Kakva trilaterala !!? Svašta.

VL
BR
Brandfackel2
19:23 28.10.2017.

Ronine, to što su ti Mesić i Manolić podvalili nije salveta. To je papir koji su upotrebljavali nakon velike nužde.

VL
FI
FidelkastroN
20:52 28.10.2017.

Ronin Veleizdajniče .Hrvati u BiH su naš narod i Hrvatska mora voditi računa o svome narodu .BiH Hrvati su dali mnogi Hrvatskoj državi i zaslužuju mnogo više pomoći nego šta su je dobivali do sada .Ti Nisi Slavonac ako. Jesii onda si srbenda ili potur .Ja nisan iz BiH nego otočanin i ako itko pljuje po ijednoj regiji hrvatske uključujući i bih Hrvate je za mene veleizdajnik .Nisu BiH Hrvati krivi za Mamića i druge lopine ima ih i u Slavoniji recimo Šeks ,u Dalmaciji Sanader ,Istri Jakovčić Zagrebu Bandić itd .Nećemo zbog političara se dilit .Mali smo narod i država samo nam još Tribaju podjele .E to ne nikako !!!!!!Puno se krvi prolilo, ikome da padne napamet dilit hrvatsku ja bi ga odma javno obisija....bez suđenja..Kome se nesviđa neka gredu lipo u germanistan kakva kod da je naša je i nedamo je nikome .....

VL
JO
Journalist007
19:43 28.10.2017.

Nadam se da mu je rekla da će se Pelješki most graditi, bez obzira na to što on bulaznio o tome. A izborni zakon tako da Balije ne mogu birati predstavnika Hrvata će se morati mijenjati, inače će se njegova đamahirija u srcu Europe potpuno raspasti. Što kad bolje razmislim i ne bi bilo tako loše!

VL
CI
city007
19:59 28.10.2017.

Kolinda šta ćete razgovarati sa turskom , nijih treba kulturno zaobići... niti su u Europi niti trenutno demokratski orijentirani , dapače to je trenutno poludiktatura u sukobu sa EU i NATO . Stoga odmaknuti se od neootomsnski sanjara , samo pročitajte "stratešku dubinu" od njihovog bivšeg ministra vanjskih poslova! Da negovorim da oni lažno ohrabruju i huškaju izmetbogovica i njihove medije , protiv svih a pogotovu protiv Hrvata, jer se procijenili da su im Hrvati prva i najlakša meta....

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
19:43 28.10.2017.

da znaju biti dobri susjedi zivjeli bi smo u jednoj drzavi!

VL
DU
Deleted user
20:26 28.10.2017.

Predsjednica napravi toliko toga dobroga,a onda sve pokvari susretom s ovom moralnom nakazom! Pitaj te gospodina Izetbegovica do kada misli uzurpirati prava hrvatskog naroda u BIH? Kada ce velikobosanska klika dozvoliti hrvatskom narodu da izabere legitimne predstavnike u institucije drzave?Kada ce se prestati suditi Hrvatima po jednom krivicnom zakonu,a Bosnjacima po drugom.Za ista djela? Npr. za ratne zlocine? Kada ce se Hrvatima dozvoliti osnutak nacionalnog TV kanala na cijelokupnoj teritoriji drzavne zajednice Bosne i Hercegovine?Da li ce itko odgovarati za ubojstva hrvatskih povratnika u sjevernoj Hercegovini,sredisnjoj Bosni? Smatram da Republika Hrvatska ima moralnu odgovornost da vrati meritum stvari na pocetak,ako vec nema i neku drugu kao kreator Daytona! Hrvatski narod je sve to ima do 1994. godine,kad je bio prisiljen od strane predsjednika Tudjmana stupiti u federaciju s tri puta brojnijim Bosnjacima!To je ocito svima bilo malo,pa je Daytonski mirovni sporazum promjenjen na stetu hrvatskog naroda ravno 160 puta,kako bi se dozvolilo Bosnjacima da svojom brojnoscu prevagnu i istisnu Hrvate! Danas vam gospodo Hrvata nema u bos.Posavini,sve ih je manje u sredisnjo Bosni,a i Hercegovina gubio biolosku bazu! Na zalost Srbija je na rijeci Uni,a dzamija u Neumu! Kada ce predsjednica i Vlada RH skinuti rukavice i uistinu stati u zastitu hrvatskog naroda u BIH?Moramo li ja i moja djeca buducnost potraziti u Njemackoj,jer nam strani centri moci ne daju biti svoji na svom?

VL
DU
Deleted user
23:28 28.10.2017.

Tako se to radi, a ne prepucavanje preko medija.

VL
CR
cromak
01:59 29.10.2017.

Opet nesto o Bakiru se prica zar ga jos niste zaboravili? Sada mjeri dubinu Peljeskog mosta i crta neke nove planove.U pasaluku je na sigurnom mjestu, tajne sluzbe na svakom koraku obucene u crno samo im se oci vide sadaa su u haljinama. bosnjaci mogu mirno spavati nesmiju da mrdnu. Zracna luka Sarajevo pretvorena u djamiju tamo se klanja i kune alahu za bolje sutra.Za sve to je kriva alahova volja tvrde bosnjaci. Sada traze nove kuhare koji ce posteno kuhati a takvih je malo u bosnjackom pasaluku dok policja u crnim haljinama maskiranih do ociju hoda pasalukom.Sarajevo ostaje Bosanski lonac dok ne prekipi to vise nece biti alahova volja samo bezumlje Bakirovi (Segrta) majstora.Selam malejkum Bosnjaci.

VL
DU
Deleted user
23:36 28.10.2017.

izetbegovic moze govoriti samo u imenu muslimana o svemu sto je vezano za federaciju bih u srpskom entitetu do izetbegovica i njegova misljenja drze kao do lanjskog snijega

VL
Avatar dominga_zaccari
dominga_zaccari
06:31 29.10.2017.

leposava niti od pantovcaka niti od visoke opet mlati praznu slamu. kaj je ona neka mazohistica kad se voli tako sramotit , i to javno ?Da ne zaboravim.....................nek zalijepi dobro trepavice.......... ostalo se ionako ništa nece desiti osim moguce pada trepavica.............ma pod hitno,...pod hitno!!!!

VL
Avatar dominga_zaccari
dominga_zaccari
06:38 29.10.2017.

Mandarine iz doline Neretve su vrlo kvalitetne, a predsjednica je napomenula da će ruskom predsjedniku Putinu poslati kutiju neretvanskih mandarina na dar. ??????????????.........pomocnica sekretarice se pokazuje kao pukla marioneta i najveca greška .............. ..... psihijatar na ove izjave, samo može ud'riti svoj pecat, i ima uputnicu za zatvoreni odjel na psihijatriji.

VL
Avatar dobry
dobry
20:25 28.10.2017.

Konačno! Konstruktivan pristup rješavanju problema prirodnih saveznika Hrvata i Bosanaca, saveznika koji su jedina realna brana ostvarenju višestoljetnih snova velikoserbskih fašista (mogu se tu sada pridodati i Albanci). Vučiću i Vulinu, spavate li mirno sada!???

VL
Avatar debela koli
debela koli
21:56 28.10.2017.

Hoće li ikada biti mosta?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.