Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručila iz karlovca

Grabar Kitarović: Neka Josipović kaže čijim novcem financira pretkampanju

Kolinda Grabar Kitarović,Vodice,HDZ
Dusko Jaramaz/PIXSELL
05.12.2014.
u 15:41

Rekla je da smatra da svaki predsjednički kandidat mora javnosti iznijeti podatak od kuda mu novac za kampanju

Agonija koja je nastala među narodom radom ove Vlade, mora prestati. Ljudi su očajni, stoga su promjene nužne, gospodarstvo se mora pokrenuti i to je dio mog programa za bolju Hrvatsku u kojem ne nudim floskule, već stvarne načine kako pomoći svima - kazala je Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova predsjednička kandidatkinja danas u Karlovcu.

Obišla je gradsku tržnicu gdje je razgovarala s trgovcima, vlasnicima OPG-ova koji prodaju vlastite proizvode. Požalili su joj se kako je situacija teška, da ljudi, obzirom da nemaju novca, malo kupuju. Nakon obilaska gradske tržnice, posjetila je karlovačku Socijalnu samoposlugu. Posjetila je i Muzej Domovinskog rata na Turnju, gdje se upoznala s planom uređenja muzeja, a zapalila je i svijeće pred spomenikom braniteljima.

- Kada su u pitanju odnosi sa Srbijom, smatram da ih treba njegovati, surađivati, ali i imati čiste račune, bez ponašanja koje može potaknuti negativno raspoloženje s bilo koje strane. Zabrinjavajuće su Šešeljeve izjave o Velikoj Srbiji od kojih se tamošnja vlast nije ogradila - dodala je Grabar Kitarović. Rekla je da smatra da svaki predsjednički kandidat mora javnosti iznijeti podatak od kuda mu novac za kampanju. Istaknula je kako to posebno vrijedi za aktualnog predsjednika Ivu Josipovića koji je već pola godine u pretkampanji, a čiji savjetnici, za što primaju državnu plaću, rade i u njegovom izbornom stožeru. Time se, smatra, trebaju baviti i udruge koje prate transparentnost izbora.

>>Đapić odustao od kandidature za predsjednika: Podržavam Grabar Kitarović

>>Zašto od Kolinde žele napraviti željeznu lady?

Komentara 107

JJ
josip.juras242
15:58 05.12.2014.

novcem od Roberta Ježića

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:58 05.12.2014.

Kome Vojo daje podršku ?

RP
rade.pranjic
15:51 05.12.2014.

Buduca Prerdsjednica je u potpunosti u pravu. osim Josipoviceve kampanje, jos nisu razrijeseni slucajevi ni Mesicevih kampanja. Neka I jedan I drugi poloze racune javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije