Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinutost u Zagorju

Građani prijavili neugodan miris vode, policija provodi istragu

voda
Borna Filic/PIXSELL
13.02.2019.
u 22:53

Nakon prijave o neugodnom mirisu vode za ljudsku potrošnju, radnici Zagorskog vodovoda d.o.o. su odmah izvršili uzorkovanja vode i od nadležnih institucija zatražili analizu njene zdravstvene ispravnosti.

Zagorski vodovod d.o.o. obavijestio je u srijedu korisnike s područja općina Lobor, Mače, Bedekovčina i Sv. Križ Začretje te gradova Zabok i Zlatar da su poslijepodne zaprimljene prijave o neugodnom mirisu vode za ljudsku potrošnju, i pozvao ih je da vodu ne koriste, a policija provodi istragu u mjestu Lobor.

Obavijest korisnicima Zagorski  vodovod d.o.o. objavio je na svojim službenim internetskim stranicama. 

Nakon prijave o neugodnom mirisu vode za ljudsku potrošnju, radnici Zagorskog vodovoda d.o.o. su odmah izvršili uzorkovanja vode i od nadležnih institucija zatražili analizu njene zdravstvene ispravnosti. Poduzete su sve mjere za uklanjanje tog nekarakterističnog mirisa, naveli su iz Zagorskog vodovoda. 

Korisnike u navedenim naseljima pozvali su da do sljedeće obavijesti ne koriste vodu za ljudsku potrošnju.

Iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske večeras je priopćeno da je temeljem dojave DC-112 i objave „Zagorskog vodovoda“  u tijeku  policijsko postupanje u mjestu Lobor radi utvrđivanja činjenica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije