Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna bahatost

Gosti odbili platiti 19.000 kn za dolazak na vjenčanje, mladenka pobjesnila i zaprijetila im

Mladenka
GettyImages
14.09.2018.
u 13:53

Post koji je na Redditu objavio korisnik pod nadimkom so_long_and_thanks pokazao je Facebook objavu anonimne žene koja se žalila na svoje goste na vjenčanju

Ljutite nevjeste koje bjesne na svoje goste uoči vjenčanja definitivno postaju trend u svijetu, prenosi indy100.

Prvo smo imali Susan koja je htjela da njezini gosti plate gotovo 10.000 kuna kako bi mogla imati svoje bajkovito vjenčanje, a sada imamo mladenku koja bi potencijalno mogla nadmašiti Susanine prohtjeve.

Post koji je na Redditu objavio korisnik pod nadimkom so_long_and_thanks pokazao je Facebook objavu anonimne žene koja se žalila na svoje goste na vjenčanju.

Sve je počelo kad su ona i njezin zaručnik odlučili održati svoje vjenčanje na Tajlandu, što bi svaki gost morao platiti gotovo 19 000 kuna. Kada se samo devet osoba od 150 pozvanih odazvalo vjenčanju, odlučila ga je prebaciti na Havaje, što je "samo" 6000 kuna jeftinije.

Ne samo da joj ova ideja nije uspjela, nego je ostala i bez većine od prvotnih devet prijatelja. U bijesu je objavila post na Facebooku u kojem je čak zaprijetila da će izbrisati ljude s popisa prijatelja.

Prvo, ona bi trebala biti sretna što je devet njezinih prijatelja bilo spremno putovati na drugu stranu svijeta prije mijenjanja njezinih planova. Uzmi ono što možeš dobiti, zar ne?

VIDEO Potez ovog dječaka nasmijat će vas do suza

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
16:05 14.09.2018.

Ovo novinarstvo stvarno postaje sasvim promašena i besmislena djelatnost.

PI
pimnpekpeka
14:24 14.09.2018.

vjenčane goste? koji su sad pak ti? Nepismeni novinari VLa

DU
Deleted user
16:39 14.09.2018.

i ja baš čitam svakakve majmunarije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije